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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2011Key stress factors and parameters for batch production optimisation of silk-elastin-like proteins in E. coliCollins, Tony; Silva, J. Azevedo; Costa, A., et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
2013Key stress factors and parameters for production optimisation of silk-elastin-like proteins in E. coli BL21(DE3)Collins, Tony; Silva, João Azevedo; Costa, André da, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jan-1999The lactate-proton symport of Saccharomyces cerevisiae is encoded by JEN1Casal, Margarida; Paiva, Sandra; Andrade, Raquel P., et al.ArtigoAcesso aberto
8-Dez-2016Lactic acid increases the susceptibility of Candida albicans to fluconazoleAlves, Rosana; Mota, Sandra; Silva, Sónia Carina, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2006L’utilizzo di ceppi modificati di saccharomyces cerevisiae in enologiaSchuller, Dorit Elisabeth; Casal, MargaridaArtigoAcesso aberto
2006Malic acid degradation by indigenous and commercial Saccharomyces cerevisiae wine strainsPereira, Leonor; Schuller, Dorit Elisabeth; Queirós, Odília, et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
16-Dez-2009Manual de boas práticas de produção vitivinícola (BPPV)Casal, Margarida; Schuller, Dorit Elisabeth; Machado, Sofia, et al.LivroAcesso aberto
2019MCT1, MCT4 and CD147 expression and 3-bromopyruvate toxicity in colorectal cancer cells are modulated by the extracellular conditionsPereira-Vieira, Joana; Azevedo-Silva, Joao; Preto, Ana, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2020Membrane transporters in the bioproduction of organic acids: state of the art and future perspectives for industrial applicationsSoares-Silva, Isabel João; Ribas, D.; Sousa-Silva, M., et al.ArtigoAcesso aberto
2011A metabolic switch on a yeast arrestin connects glucose signaling to transporter endocytosisBecuwe, Michel; Vieira, N.; Vincent, O., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2004Métodos convencionais em microbiologiaCasal, Margarida; Schuller, Dorit Elisabeth; Rodrigues, Georgina Maria Martins, et al.Publicação pedagógicaAcesso aberto
2004Métodos moleculares de identificação de leveduras do vinhoSchuller, Dorit Elisabeth; Pais, Célia; Casal, MargaridaCapítulo de livroAcesso aberto
2011Microevolutionary changes of commercial Saccharomyces cerevisiae strains recovered from vineyard environments identified by comparative genome hybridization on arrayDuarte, Ricardo Franco; Carreto, Laura; Cambon, Brigitte, et al.Comunicação oral Acesso aberto
3-Jul-2012Microevolutionary changes of commercial Saccharomyces cerevisiae strains recovered from vineyard environments identified by comparative genome hybridization on array.Duarte, Ricardo Franco; Carrelo, Laura; Dequin, Sylvie, et al.Comunicação oral Acesso aberto
Out-2008Microsatellite analysis reveals populational structures of saccharomyces cerevisiae strains from different appellations of origin and grape varietiesPereira, Leonor; Duarte, Ricardo Franco; Ramos, P., et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
28-Jun-2007Modified proteins comprising a bioactive peptide/protein linked to a sequence of aminoacids containing a human carbohydrate binding module (CBM), and development of a system for the administration of therapeutically active proteins and respective utilizations for biomedical purposesDomingues, Lucília; Casal, Margarida; Moreira, Susana, et al.Patente Acesso aberto
Jul-2003Molecular and physiological characterization of mono- and dicarboxylic acids permeases in the yeast Kluyveromyces lactisQueirós, Odília; Paiva, Sandra; Ferreira, Pedro Moradas, et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
6-Dez-2019A molecular biology platform for the production of cytokines and cytokine-functionalized materialsGonçalves, Anabela Ferreira; da Costa, André; Casal, Margarida, et al.Comunicação em painel Acesso aberto
2003Molecular diversity and phenotypic characterization of Saccharomyces sp. strains isolated from the Vinho Verde Wine RegionSchuller, Dorit Elisabeth; Alves, Hugo; Sampaio, Paula, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2004Molecular methods evaluation for the typing of Saccharomyces cerevisiae wine strainsSchuller, Dorit Elisabeth; Valero, Eva; Dequin, Sylvie, et al.Comunicação oral Acesso aberto