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TítuloProduction of a new functional Aloe vera juice with Enterococcus faecium
Autor(es)Cuvas, Ruth
Gonçalves, Clarisse Salomé Nobre
Rodríguez-Jasso, Rosa María
Treviño, A. Loredo
Cruz-Hernandez, M.
Teixeira, J. A.
Belmares, Ruth E.
Ruiz, H. A.
Data19-Jul-2019
CitaçãoCuvas, Ruth; Nobre, Clarisse; Rodríguez-Jasso, Rosa María; Treviño, A. L.; Cruz-Hernandez, M.; Teixeira, José A.; Belmares, Ruth E.; Ruiz, H. A. Production of a new functional Aloe vera juice with Enterococcus faecium. 2nd Food Chemistry Conference: Shaping the Future of Food Quality, Safety, Nutrition and Health. No. P1.3.13, Sevilla, Spain, Sep 17-19, 2019.
TipoResumo em ata de conferência
URIhttps://hdl.handle.net/1822/70096
Versão da editorahttps://www.effost.org/events/1323118.aspx
Arbitragem científicayes
AcessoAcesso aberto
Aparece nas coleções:CEB - Resumos em Livros de Atas / Abstracts in Proceedings

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