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https://hdl.handle.net/1822/31576
Título: | Distilled beverage from spent coffee ground: production and sensory analysis |
Autor(es): | Sampaio, Armando Dragone, Giuliano Vilanova, Mar Teixeira, J. A. Mussatto, Solange I. |
Data: | Set-2011 |
Citação: | Dragone, Giuliano; Sampaio, A.; Vilanova, Mar; Teixeira, José A.; Mussatto, Solange I., Distilled beverage from spent coffee ground: Production and sensory analysis. CHEMPOR 2011 - Book of Abstracts of the 11th International Chemical and Biological Engineering Conference. Lisbon, Portugal, Sep. 5-7, Proc-351-Proc-3522011. |
Tipo: | Resumo em ata de conferência |
URI: | https://hdl.handle.net/1822/31576 |
Versão da editora: | http://www2.dq.fct.unl.pt/chempor2011/ |
Arbitragem científica: | yes |
Acesso: | Acesso aberto |
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