CEB - Livros e Capítulos de Livros / Books and Book Chapters : [401] Estatísticas

Percorrer
Ativar alerta na coleção para receber notificações por e-mail de novas entradas RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Registos da coleção (ordenados por datas de depósito em ordem descendente): 21-40 de um total de 401
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
19-Jun-2018Flow cytometry and fluorescence microscopy as tools for structural and functional analysis of vacuoles isolated from yeast and plant cellsRodrigues, Jorge M. P.; Pereira, Cátia S.; Fontes, Natacha, et al.bookPartclosedAccess
18-Ago-2015Cheese whey fermentationOliveira, Carla; Dragone, Giuliano; Domingues, Lucília, et al.bookPartrestrictedAccess
2012Ohmic heating treatmentVicente, A. A.; Castro, I.; Teixeira, J. A., et al.bookPartrestrictedAccess
14-Fev-2014Electricity effects on microorganisms and enzymesVicente, A. A.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Penna, T. C. V., et al.bookPartrestrictedAccess
2013Edible nano-laminate coatings for food applicationsCerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Bourbon, Ana I.; Pinheiro, Ana Cristina, et al.bookPartrestrictedAccess
2013Shelf life extension of cheese using edible packaging materialsCerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Vicente, A. A.bookPartrestrictedAccess
4-Dez-2015Milk proteinsRodrigues, Célia Fortuna; Andrade, José CarlosbookPartopenAccess
4-Dez-2015PectinRodrigues, Célia Fortuna; Faria, Liliana; Andrade, José CarlosbookPartrestrictedAccess
2013Process Analytical TechnologyTeixeira, J. A.; Vicente, A. A.; Silva, F., et al.bookPartclosedAccess
2010Antioxidant properties of Gracilaria birdiae and Gracilaria cornea, two red seaweeds from the brazilian coastsSouza, B.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Martins, Joana T., et al.bookPartrestrictedAccess
2010Functional properties of Gleditsia triacanthos seeds extracts and their incorporation into galactomannan films for food applicationsCerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Souza, B.; Martins, Joana T., et al.bookPartrestrictedAccess
2013Biotechnology-derived enzymes for food applicationsRamos, Philippe Emmanuel Cruz; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A.bookPartrestrictedAccess
Abr-2012Biosorption of heavy metals: new perspectivesTavares, T.; Figueiredo, HugobookPartrestrictedAccess
2011Recombinant laforin for structural studiesCastanheira, Pedro; Moreira, Susana Margarida Gomes; Casal, Margarida, et al.bookPartrestrictedAccess
1988Particulate fouling in boiling water systemsMelo, L. F.bookPartrestrictedAccess
2004Making wine safer: the case of ochratoxin AKozakiewicz, Z.; Battilani, P.; Cabañes, F. J., et al.bookPartopenAccess
2016Bioseparation processesCoimbra, Jane Sélia dos Reis; Teixeira, J. A.bookPartrestrictedAccess
13-Jun-2003Impacto da contaminação fúngica sobre a competitividade de vinhos - Ocratoxina ACerdeira, António; Venâncio, Armando; Alves, Arminda, et al.bookopenAccess
13-Jun-2003Contaminação fúngica das uvas e ocratoxina A em vinhosMendonça, C.; Abrunhosa, Luís; Serra, R., et al.bookPartopenAccess
15-Abr-2010Porous media, applications in biotechnologyMota, M.; Yelshin, A.; Yelshyna, I.bookPartrestrictedAccess
Registos da coleção (ordenados por datas de depósito em ordem descendente): 21-40 de um total de 401