Percorrer por tipos de documento conferenceAbstract

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ou inserir as letras iniciais:  

Mostrar 779-798 de um total de 2619 resultados. < anterior   próximo >
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2009Easy and accurate methodology to quantify volatile compounds in fermented beveragesOliveira, J. M.; Genisheva, Zlatina Asenova; Lima, Luís, et al.conferenceAbstractopenAccess
11-Abr-2010Ecological study of the filamentous bacteria in the mixed liquor of activated sludge : 1-year sampling of 16 WWTP from the North of PortugalSantos, Liliana; Neto, Marta Martins; Mina, Isabel Aguiar Pinto, et al.conferenceAbstractopenAccess
27-Abr-2015Economic and environmental assessment of the fructooligosaccharides production by different fermentation processes: a comparative studyMussatto, Solange I.; Aguiar, Luís M.; Marinha, Mariana I., et al.conferenceAbstractopenAccess
Mar-2007Edible coatings from galactomannans and their application to tropical fruitsCerqueira, M. A.; Lima, A. M. P.; Monteiro Moreira, A. C. O., et al.conferenceAbstractopenAccess
2009Edible films and coatings : from novel materials to nanotechnological applicationsVicente, A. A.conferenceAbstractopenAccess
22-Mai-2011Edible films-based on k-carrageenan/Locust bean gum – effects of different polysaccharide ratios on film propertiesMartins, Joana; Cerqueira, M. A.; Bourbon, A. I., et al.conferenceAbstractopenAccess
17-Dez-2014Edible lactoferrin bacterial cellulose films as an effective and low-cost antimicrobial active packagingPadrão, Jorge; Gonçalves, S.; Silva, João P., et al.conferenceAbstractopenAccess
15-Out-2014Edible lactoferrin bacterial cellulose films as an effective and low-cost antimicrobial active packagingPadrão, Jorge; Gonçalves, S.; Silva, João P., et al.conferenceAbstractopenAccess
Mai-2015Education and training in microbiology in Europa: comparision of the current offer to needs of the customers of the MIRRI consortiumHelloin, E.; Favel, A.; Kempf, F., et al.conferenceAbstractopenAccess
6-Nov-2002Efeito da adição de compostos iónicos e hidrocolóides na condutividade eléctrica de uma polpa de morango industrialCastro, Inês; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.conferenceAbstractopenAccess
22-Mai-1996Efeito da aplicação de bentonite sobre a componente aromática de vinhos verdes brancosOliveira, J. M.; Maia, J. Sousa; Maia, M. OdeteconferenceAbstractopenAccess
2009Efeito da concentração do mosto e temperatura na fermentação para produção de vinho de frutasDuarte, Whasley F.; Dragone, Giuliano; Dias, Disney R., et al.conferenceAbstractopenAccess
1990Efeito da presença de partículas de caulino na formação de filmes biológicos por Pseudomonas fluorescensVieira, M. J.; Melo, L. F.; Pinheiro, Maria ManuelaconferenceAbstractopenAccess
6-Dez-2003Efeito da pressão de ar, oxigénio e CO2 na capacidade fermentativa da levedura de panificaçãoBelo, Isabel; Pinheiro, Rita; Campelo, Ana F., et al.conferenceAbstractopenAccess
16-Set-2012Efeito da radiação γ em soluções de aflatoxinasCalado, Thalita; António, Amilcar L.; Cabo Verde, Sandra, et al.conferenceAbstractopenAccess
1995Efeito do fenol, catecol e resorcinol no crescimento micelar de fungosSantos, Isabel M.; Lima, Nelson; Mota, M.conferenceAbstractopenAccess
2001Efeito dos métodos de conservação de Penicillium expansum nos perfis de produção de patulina e citrininaSantos, Isabel M.; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando, et al.conferenceAbstractopenAccess
1994Efeitos das condições hidrodinâmicas na taxa de produção de biofilmeVieira, M. J.; Melo, L. F.conferenceAbstractopenAccess
1990Efeitos de superfície na deposição de partículas de magnetite e de caulino sobre superfícies de cobreOliveira, Rosário; Melo, L. F.; Pinheiro, J. D. R. S.conferenceAbstractopenAccess
25-Mai-2014Effect of a peptide in cosmetic formulations for hairhumidity-controlCruz, Célia F.; Botelho, C. M.; Paulo, Artur CavacoconferenceAbstractopenAccess