Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
12-Dez-2023 | Development of a carob functional food | Amoedo, Sofia Mendes | Dissertação de mestrado | Acesso restrito autor |
2005 | Gelificação térmica de hidrolisados enzimáticos de proteínas do soro de leite bovino : comportamento de sistemas aquosos mistos péptidos-polissacarídeos | Torres, D. | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
Mai-2023 | How prebiotics have been produced from agro-industrial waste: an overview of the enzymatic technologies applied and the models used to validate their health claims | Gonçalves, Daniela Alexandra; González, Abigail; Roupar, Dalila, et al. | Artigo | Acesso aberto |
15-Out-2014 | Nanoencapsulation of quercetin into bio-based nanostructures obtained from assembling of α-lactalbumin and lysozyme | Monteiro, Adenilson A.; Monteiro, Marcia R.; Ramos, Óscar L., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2018 | New insights on bio-based micro- and nanosystems in food | Madalena, Daniel Alexandre Silva; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Vicente, A. A., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
15-Out-2014 | Novel fermented fruit products with functional value | Coelho, Eduardo; Teixeira, J. A.; Domingues, Lucília | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-2021 | Tackling older adults malnutrition through the development of tailored food products | Fernandes, J. -M.; Araújo, J.; Vieira, J., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2010 | Ursolic acid and luteolin-7-glucoside improves rat plasma lipid profile and increases liver glycogen content through glycogen synthase kinase-3 | Azevedo, Marisa; Camsari, Çagri; Sá, Carla M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Nov-2017 | Vinegar production from fruit concentrates: effect on volatile composition and antioxidant activity | Coelho, Eduardo; Genisheva, Zlatina; Oliveira, José Maria, et al. | Artigo | Acesso aberto |