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Percorrer por assunto Cheese whey
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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
6-Abr-2008
Alcoholic beverage from cheese whey: identification of volatile compounds
Dragone, Giuliano
;
Mussatto, Solange I.
;
Oliveira, J. M.
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
2008
Alcoholic fermentation of lactose by engineered flocculent Saccharomyces cerevisiae
Guimarães, Pedro M. R.
;
Teixeira, J. A.
;
Domingues, Lucília
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
7-Abr-2022
Alternative strategy for pigments production using solid-state fermentation and cheese whey
Basto, B.
;
Silva, Nuno Miguel Sampaio Ribeiro Magalhães
;
Silvério, Sara Isabel Cruz
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
7-Abr-2022
Alternative strategy for pigments production using solid-statefermentation and cheese whey
Basto, B.
;
Silva, Nuno Miguel Sampaio Ribeiro Magalhães
;
Silvério, Sara Isabel Cruz
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Fev-2023
Application of enterocin-whey films to reduce Listeria monocytogenes contamination on ripened cheese
Silva, Sofia P. M.
;
Teixeira, J. A.
;
Silva, Célia C. G.
Artigo
Acesso restrito UMinho
Fev-2018
Boosting bioethanol production from Eucalyptus wood by whey incorporation
Cunha, M.
;
Romaní, Aloia
;
Carvalho, Margarida Silva Ferreira Morais
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Fev-2009
Characterisation of volatile compounds in an alcoholic beverage produced by whey fermentation
Dragone, Giuliano
;
Mussatto, Solange I.
;
Oliveira, J. M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Mai-2016
Cheese whey: a cost-effective alternative for hyaluronic acid production by Streptococcus zooepidemicus
Amado, Isabel R.
;
Vázquez, José A.
;
Pastrana, Lorenzo
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2011
Comparative study of the biochemical changes and volatile compound formations during the production of novel whey-based kefir beverages and traditional milk kefir
Magalhães, Karina Teixeira
;
Dragone, Giuliano
;
Pereira, Gilberto V. de Melo
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2-Set-2021
Economic determinants on the implementation of a Eucalyptus wood biorefinery producing biofuels, energy and high added-value compounds
Gomes, Daniel Gonçalves
;
Teixeira, J. A.
;
Domingues, Lucília
Artigo
Acesso restrito UMinho
2001
Estirpes floculantes de Saccharomyces cerevisiae geneticamente modificadas para a utilização de lactose : construção e aplicação biotecnológica
Domingues, Lucília
Tese de doutoramento
Acesso aberto
2010
Fermentation of deproteinized cheese whey powder solutions to ethanol by engineered Saccharomyces cerevisiae : effect of supplementation with corn steep liquor and repeated-batch operation with biomass recycling by flocculation
Silva, Ana Carina
;
Guimarães, Pedro M. R.
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Nov-2008
Fermentation of high concentrations of lactose to ethanol by engineered flocculent saccharomyces cerevisiae
Guimarães, Pedro M. R.
;
Teixeira, J. A.
;
Domingues, Lucília
Artigo
Acesso aberto
Mai-2010
Fermentation of lactose to bio-ethanol by yeasts as part of integrated solutions for the valorisation of cheese whey
Guimarães, Pedro M. R.
;
Teixeira, J. A.
;
Domingues, Lucília
Artigo
Acesso aberto
Mar-2005
Fermentation performance of a recombinant lactose-consuming flocculating Saccharomyces cerevisiae strain
Guimarães, Pedro M. R.
;
Klein, Jaroslav
;
Domingues, Lucília
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Set-2008
Lactose fermentation by recombinant Saccharomyces cerevisiae strains
Guimarães, Pedro M. R.
;
Teixeira, J. A.
;
Domingues, Lucília
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
Mai-2010
Metabolic engineering of Saccharomyces cerevisiae for lactose/whey fermentation
Domingues, Lucília
;
Guimarães, Pedro M. R.
;
Oliveira, Carla Cristina Marques de
Artigo
Acesso aberto
2012
Mixotrophic cultivation of Chlorella vulgaris using industrial dairy waste as organic carbon source
Abreu, Ana Paula
;
Fernandes, Bruno Daniel
;
Vicente, A. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2011
Optimal fermentation conditions for maximizing the ethanol production by Kluyveromyces fragilisfrom cheese whey powder
Dragone, Giuliano
;
Mussatto, Solange I.
;
Silva, João B. Almeida e
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Set-2008
Optimization of ethanol production from cheese whey powder by Kluyveromyces fragilis using factorial design and response surface methodology
Dragone, Giuliano
;
Mussatto, Solange I.
;
Silva, João B. Almeida e
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto