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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Mai-2008Reduction of volatile acidity of wines by isolated and commercial yeast strainsMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes, et al.Comunicação oral Acesso aberto
Out-2008Reduction of volatile acidity of wines by selected yeast strainsMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes, et al.ArtigoAcesso aberto
8-Set-2011The biogeography of fermentative yeast populations from the vineyards of the Azores archipelagoNeves, J. Drumonde; Lima, Maria Teresa; Schuller, Dorit ElisabethComunicação oral Acesso aberto
Dez-2011The effect of vinification on wine contamination with ochratoxin AVenâncio, ArmandoResumo em ata de conferência Acesso aberto
2011The impact of acetate metabolism on yeast fermentative performance and wine quality: reduction of volatile acidity of grape musts and winesMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes, et al.ArtigoAcesso aberto
2012The Portuguese online wine buying consumer : characteristics, motivations and behaviourSantos, José de Freitas; Ribeiro, J. CadimaArtigoAcesso restrito UMinho
Abr-2009The production of hydrogen sulphide and other aroma compounds by wine strains of Saccharomyces cerevisiae in synthetic media with different nitrogen concentrationsMendes-Ferreira, Ana; Barbosa, Catarina; Falco, Virgílio, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
20-Jul-2017The role of gallic and caffeic acids in white wine preservationGenisheva, Zlatina; Roussis, I.; Cerdeira, A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
20-Nov-2023The role of sensory marketing in consumer decision making: an applied research to the wine consumption experienceAraújo, Eva NizonDissertação de mestrado Acesso restrito autor
26-Mai-2022Torulaspora delbrueckii phenotypic and metabolic profiling towards its biotechnological exploitationSilva-Sousa, Flávia; Fernandes, Ticiana; Pereira, Fábio, et al.ArtigoAcesso aberto
Mai-2007Transcriptional response of Saccharomyces cerevisiae to different nitrogen concentrations during alcoholic fermentationMendes-Ferreira, A.; del Olmo, M.; García-Martínez, J., et al.ArtigoAcesso aberto
16-Dez-2022Validação de um método analítico para a quantificação dos fenóis voláteis: 4-etilguaiacol e 4-etilfenol em vinhos por GC-FIDOliveira, Daniela Filipa MendesDissertação de mestrado Acesso aberto
13-Jul-2017Validation of a SPE clean-up method for ochratoxin A determination in red wineSousa, A.; Venâncio, Armando; Abrunhosa, LuísResumo em ata de conferência Acesso aberto
Ago-2008Volatile and glycosidically bound composition of Loureiro and Alvarinho winesOliveira, J. M.; Oliveira, Pedro; Baumes, Raymond L., et al.ArtigoAcesso aberto
26-Ago-2017Wine chemical characterization by near infrared spectroscopy and chemometric analysisAmaral, A. Luís; Genisheva, Zlatina; Quintelas, Cristina, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
22-Mai-2021Wine polyphenols and health: quantitative research literature analysisLucarini, Massimo; Durazzo, Alessandra; Lombardi-Boccia, Ginevra, et al.ArtigoAcesso aberto
2011Yeast diversity related with Touriga Nacional Grape varietyDuarte, Filomena; Teixeira, A.; Ramos, P., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto