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Percorrer por assunto Sensory analysis
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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
2017
Impact of a microbial cocktail used as starter culture on cocoa fermentation and chocolate flavor
Moreira, Igor Magalhães da Veiga
;
Vilela, Leonardo de Figueiredo
;
Miguel, Maria Gabriela da Cruz Pedroso
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Nov-2020
Impact of thermal sterilization on the physicochemical-sensory characteristics of Californian-style black olives and its assessment using an electronic tongue
Martín-Vertedor, Daniel
;
Rodrigues, Nuno
;
Marx, Ítala M. G.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2019
Incorporação de compostos de interesse nutricional em gelados
Silva, Maria João da
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
12-Mai-2016
Lexicon development for Brazilian textile sensory analysis
Nagamatsu, Rosimeiri Naomi
;
Abreu, Maria José
;
Santiago, Cosmo Damião
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
25-Mai-2016
Lexicon for sensory evaluation of tactile textiles in Brazil
Nagamatsu, Rosimeiri Naomi
;
Abreu, Maria José
;
Santiago, Cosmo Damião
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
2020
Manutenção da certificação Marine Stewardship Council (MSC) em empresa de processamento de pescado e classificação qualitativa da supply chain
Cardeal, Francisco do Espírito Santo Lima
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
13-Abr-2023
Micro-nano encapsulation of melanoidins and resveratrol: development of food functional ingredients in a circular economy approach
Silva, Pedro Miguel Peixoto
Tese de doutoramento
Acesso embargado (2 Anos)
Fev-2016
Monovarietal extra-virgin olive oil classification: a fusion of human sensory attributes and an electronic tongue
Dias, Luís G.
;
Rodrigues, Nuno
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
13-Dez-2018
Novas abordagens em nutrição desportiva e alimentos funcionaisformulações à base de microalgas
Bastos, Tânia Alexandra Rodrigues
Dissertação de mestrado
Acesso restrito autor
22-Mai-2006
Ohmic heating in a food application: quality evaluation of cloudberry jam
Lindbom, Ingela
;
Kerry, J.
;
Nunes, Helena Trindade
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Set-2018
Olive oil quality and sensory changes during house-use simulation and temporal assessment using an electronic tongue
Rodrigues, Nuno
;
Oliveira, Letícia
;
Mendanha, Lorena
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2018
A taste sensor device for unmasking admixing of rancid or winey-vinegary olive oil to extra virgin olive oil
Harzalli, Ussama
;
Rodrigues, Nuno
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Jul-2019
Unmasking sensory defects of olive oils flavored with basil and oregano using an electronic tongue-chemometric tool
Bobiano, Marta
;
Rodrigues, Nuno
;
Madureira, Marta
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
29-Set-2019
Volatile composition and sensory properties of mead
Pereira, Ana Paula
;
Mendes-Ferreira, Ana
;
Dias, Luís G.
, et al.
Artigo
Acesso aberto