Percorrer por assunto Probiotics

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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Dez-2016Development of an immobilization system for in situ micronutrients releaseRamos, Philippe Emmanuel Cruz; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Cook, Michael T., et al.ArtigoAcesso aberto
5-Dez-2019Evaluation of Aloe vera juice as a substrate for Enterococcus faeciumLimón, Ruth; Gonçalves, Clarisse Salomé Nobre; Rodríguez-Jasso, Rosa María, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2017Functional foodsPastrana, L.; González, R.; Estévez, N., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
Jul-2018In vitro digestibility and fermentability of fructo-oligosaccharides produced by Aspergillus ibericusNobre, Clarisse; Sousa, S. C.; Silva, S. P., et al.ArtigoAcesso aberto
10-Mai-2021Innovative Traditional Pastry - Baking healthier choicesAmorim, Cláudia; Silvério, Sara Isabel Cruz; Cardoso, Beatriz, et al.Comunicação oral Acesso restrito UMinho
15-Out-2014Layer-by-layer microcarrier production and characterization as a model to probiotics microencapsulationRamos, Philippe E.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Cook, Michael, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Ago-2016Microencapsulation of probiotic bacteriaRocha, João Miguel FerreiraArtigoAcesso aberto
2017Probiotics, gut microbiota and their influence on host health and diseaseSánchez, Borja; Delgado, Susana; Blanco-Míguez, Aitor, et al.ArtigoAcesso aberto
16-Set-2016Tackling probiotic and gut microbiota functionality through proteomicsRuiz, Lorena; Hidalgo, Claudio; Blanco-Míguez, Aitor, et al.ArtigoAcesso aberto
Out-2022Tailoring gut microbiota with a combination of vitamin K and probiotics as a possible adjuvant in the treatment of rheumatic arthritis: a systematic reviewPereira, Luciana; Monteiro, RosárioArtigoAcesso restrito UMinho