Skip navigation
tequery
Página principal
Percorrer por
Comunidades
& Coleções
Percorrer por:
Títulos
Autores
Autores UMinho
Orientadores
Editores
Assuntos
Áreas do conhecimento
Datas de publicação
Tipos de documento
Tipos de acesso
Editoras
Revistas
Ajudas
Sobre o RepositóriUM
FAQs
Utilização geral
Auto-Arquivo
Copyright
português
francês
espanhol
inglês
Entrar
Área Pessoal
Subscrição de estatísticas
Serviço de alertas
Editar conta
Percorrer por assunto Phenolic compounds
Índice:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou inserir as letras iniciais:
Ordenar por:
título
data de publicação
data de depósito
tipo de documento
tipo de acesso
Em ordem:
ascendente
descendente
Resultados/Página:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autores/Registo:
todos
1
3
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrar 1-20 de um total de 84 resultados.
próximo >
Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
12-Out-2022
Active carboxymethyl cellulose-based edible coatings for the extension of fresh goldenberries shelf-life
Ballesteros, Lina F.
;
Teixeira, J. A.
;
Cerqueira, Miguel A.
Artigo
Acesso aberto
Nov-2015
Activity of phenolic compounds from plant origin against Candida species
Martins, Natália
;
Barros, Lillian
;
Henriques, Mariana
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2004
Alterações na produção de compostos fenólicos em culturas de células de Vitis vinifera eliciadas por Phaeomoniella chlamydospora
Lima, M. R. M.
;
Guimarães, Orlando
;
Ferreres, Federico
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2014
Antifungal activity against Candida species and phenolic characterization of decoction, infusion and hydroalcoholic extract of cultivated Salvia officinalis L.
Martins, Natália
;
Barros, Lillian
;
Silva, Sónia Carina
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2013
Antifungal activity and detailed chemical characterization of Cistus ladanifer phenolic extracts
Barros, Lillian
;
Alves, Carlos
;
Duenas, M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2016
Antimicrobial activity of honeybee plant-derived products
Kačániová, Miroslava
;
Almeida Aguiar, Cristina
Capítulo de livro
Acesso restrito autor
2013
Antioxidant activity and phenolic compounds in decoction, infusion and hydroalcoholic extract of Origanum vulgare L.
Martins, Natália
;
Barros, Lillian
;
Santos-Buelga, Celestino
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Jun-2021
Antioxidant and antimicrobial activity of blends of propolis samples collected in different years
Peixoto, Marta
;
Freitas, Ana Sofia
;
Cunha, Ana
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2016
Antioxidant potential of two Apiaceae plant extracts: a comparative study focused on the phenolic composition
Martins, Natália
;
Barros, Lillian
;
Santos-Buelga, Celestino
, et al.
Artigo
Acesso aberto
4-Jan-2023
Antioxidant, antimicrobial and anticancer properties of portuguese propolis from Gerês
Caetano, Ana Rita Duarte
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
2018
Avaliação e caracterização das propriedades antimicrobiana e antioxidante de misturas de própolis português
Peixoto, Marta Sofia Fernandes
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
2011
Bioactive phenolic compounds : production and extraction by solid-state fermentation. A review
Martins, Silvia
;
Mussatto, Solange I.
;
Martínez-Avila, G.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
28-Ago-2016
Bioactive properties and functional constituents of Hypericum androsaemum L.: A focus on the phenolic profile
Jabeur, Inés
;
Tobaldini-Valerio, Flávia
;
Martins, Natália
, et al.
Artigo
Acesso aberto
6-Abr-2022
Bioactivity and bioaccessibility of bioactive compounds in gastrointestinal digestion of tomato bagasse extracts
Coelho, Marta
;
Oliveira, Carla
;
Coscueta, Ezequiel R.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2012
Bioenergy recovery from olive mill effluent in a hybrid reactor
Gonçalves, Marta R.
;
Freitas, P.
;
Marques, I. P.
Artigo
Acesso aberto
15-Jun-2017
Brewer’s spent grains protects against oxidative DNA damage in Saccharomyces cerevisiae
Moreira, Manuela M.
;
Carvalho, Daniel O.
;
Oliveira, Rui Pedro Soares de
, et al.
Artigo
Acesso aberto
16-Set-2020
Candelilla wax edible coating with Flourensia cernua bioactives to prolong the quality of tomato fruits
Ruiz-Martínez, Judith
;
Aguirre-Joya, Jorge A.
;
Rojas, Romeo
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2021
Candida tropicalis as a promising yeast for olive mill wastewaters biodegradation and added-value compounds production
Dias, Bruna Filipa Silva
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
Mar-2015
Characterization of phenolic compounds and antioxidant properties of Glycyrrhiza glabra L. rhizomes and roots
Martins, Natália
;
Barros, Lillian
;
Dueñas, Montserrat
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2013
Characterization of phenolic compounds in wild medicinal flowers from Portugal by HPLC–DAD–ESI/MS and evaluation of antifungal properties
Barros, Lillian
;
Alves, Carlos
;
Dueñas, M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto