Percorrer por assunto Ochratoxin A

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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Set-2006Degradation of ochratoxin A by proteases and by a crude enzyme of aspergillus nigerAbrunhosa, Luís; Santos, Lúcia; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
6-Set-2023Degradation of ochratoxins A and B by lipases: A kinetic study unraveled by molecular modelingSantos, Joana; Castro, Tarsila Gabriel; Venâncio, Armando, et al.ArtigoAcesso aberto
2023Degradation of ochratoxins A and B by lipases: a kinetic study unraveled by molecular modellingSantos, Joana; Castro, Tarsila Gabriel; Venâncio, Armando, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2004Determination of ochratoxin a in wine grapes: comparison of extraction procedures and method validationSerra, Rita; Mendonça, Carla; Abrunhosa, Luís, et al.ArtigoAcesso aberto
Ago-2022Detoxification of ochratoxin A and zearalenone by Pleurotus ostreatus during in vitro gastrointestinal digestionNobre, Clarisse; Colunga, Alondra; Losoya, Carolina, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
17-Set-2003Ecology of mycotoxin producing fungi present in wine grapesSerra, Rita; Abrunhosa, Luís; Venâncio, ArmandoArtigo em ata de conferênciaAcesso aberto
Abr-2021Elimination of ochratoxin A from white and red wines: Critical characteristics of activated carbons and impact on wine qualityCosme, Fernanda; Inês, António; Silva, Davide, et al.ArtigoAcesso aberto
2015Estudo de estirpes probióticas como inoculantes de silagens para o controlo de micotoxinasSantiago, Ana Paula PiresDissertação de mestrado Acesso aberto
2023Evaluation of ochratoxin a (OTA) interaction with recombinant domain II of bovine serum albumin toward the development of new OTA extraction platformsAguiar, Tatiana Quinta; Leal, Tânia; Rodrigues, Diana Isabel Gomes, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2005Evolution of ochratoxin A content from must to wine in Port wine microvinificationRatola, N.; Abade, E.; Simões, T., et al.ArtigoAcesso aberto
2006Fungi and ochratoxin A detected in healthy grapes for wine productionSerra, Rita; Mendonça, Carla; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
2011Further mycotoxin effects from climate changePaterson, R. R. M.; Lima, NelsonArtigoAcesso aberto
Fev-2018Gamma irradiation effects on ochratoxin A: degradation, cytotoxicity and application in foodCalado, Thalita; Fernández-Cruz, María Luisa; Verde, Sandra Cabo, et al.ArtigoAcesso aberto
13-Jul-2017Gamma irradiation in ochratoxin A controlCalado, Thalita; Verde, Sandra Cabo; Venâncio, Armando, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2023High-throughput micro-plate fluorescence quenching for screening the binding of mycotoxins to albuminsAdalsteinsson, Heidar Már; Pinto, Lavínia; Rodrigues, Diana Isabel Gomes, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Ago-2010How will climate change affect mycotoxins in food?Paterson, R. R. M.; Lima, NelsonArtigoAcesso aberto
Jul-2006Identification and quantification of mycotoxigenic fungi by PCRPaterson, R. R. M.ArtigoAcesso aberto
Ago-2019In vitro adsorption of aflatoxin B1, ochratoxin A, and zearalenone by micronized grape stems and olive pomace in buffer solutionsFernandes, J. -M.; Calado, Thalita; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança, et al.ArtigoAcesso aberto
2008In vitro antifungal effect of EDTA disodium salt in tested black aspergilliAbrunhosa, Luís; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
2011Incidence of Fumonisin B-2 Production by Aspergillus niger in Portuguese Wine RegionsAbrunhosa, Luís; Calado, Thalita; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso restrito UMinho