Percorrer por assunto Mycotoxins

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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
13-Jun-2017Management and mitigation strategies for mycotoxins: the biological solutionsAbrunhosa, LuísResumo em ata de conferência Acesso aberto
2022Methodological approaches for monitoring five major food safety hazards affecting food production in the Galicia-Northern Portugal EuroregionRodríguez-Herrera, Juan; Cabado, Ana G.; Bodelón, Gustavo, et al.ArtigoAcesso aberto
Fev-2012Mycobiota and mycotoxins of almonds and chestnuts with special reference to aflatoxinsRodrigues, Paula Cristina Azevedo; Venâncio, Armando; Lima, NelsonArtigoAcesso restrito UMinho
Jun-2019Mycobiota in chilli Capsicum annuum and Chilean merkénCosta, Jéssica; Rodriguez, Rodrigo; Santos, Carla Isabel Arcanjo, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2009Mycobiota predominant and aflatoxins content in shell and shelled Brazil nutsSilva, Otniel Freitas; Teixeira, A.; Godoy, R. O., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
4-Set-2022MYCOTOX-PALOP - Multi-actor partnership for the risk assessment of mycotoxins along the food chain in African Portuguese speaking countries (PALOP)Macuamule, C.; Venâncio, Armando; Afonso, S., et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
Dez-2021Mycotoxin contamination in Capsicum pepper and Merkén: Implications for Human HealthCosta, Jéssica; Lima, Nelson; Santos, CledirResumo em ata de conferência Acesso restrito UMinho
2005Mycotoxin-producing and other fungi isolated from grapes for wine production, with particular emphasis on ochratoxin ASerra, Rita; Braga, A. C.; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
2003Mycotoxins - the experience and expertise of Micoteca da Universidade do MinhoPaterson, R. R. M.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonCapítulo de livroAcesso aberto
13-Jul-2017Mycotoxins adsorption by microorganisms isolated from Kefir grainsTaheur, Fadia Ben; Fdhila, Kais; Chaieb, Kamel, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2018Mycotoxins adsorption properties of Kefir microorganismsGonçalves, Ana Margarida de MatosDissertação de mestrado Acesso aberto
2015New bio-strategies for ochratoxin A detoxification using lactic acid bacteriaMaria, José; Laranjo, Vânia; Abrunhosa, Luís, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Dez-2017A new species of Penicillium section Ramosa from Tunisian ApplesOuhibi, Salma; Santos, Carla; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2015Novas bio-estratégias para a destoxificação de ocratoxina A utilizando bactérias do ácido lácticoMaria, J. C.; Laranjo, V.; Abrunhosa, Luís, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Set-2006Ochratoxin A occurrence and formation in Portuguese wine grapes at various stages of maturationSerra, Rita; Mendonça, Carla; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
8-Jan-2019Overview of fungi and mycotoxin contamination in capsicum pepper and in its derivativesCosta, Jéssica; Rodriguez, R.; Garcia-Cela, Esther, et al.ArtigoAcesso aberto
Mar-2022Penicillium brevicompactum as a novel source of natural pigments with potential for food applicationsFonseca, C.; Silva, Nuno Miguel Sampaio Ribeiro Magalhães; Ballesteros, Lina F., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
27-Mai-2021Pineapple (Ananas comosus L.) by-products valorization: novel bio ingredients for functional foodsSantos, Diana I; Martins, Cátia F; Amaral, Renata A, et al.ArtigoAcesso aberto
2006A practical approach for identifications based on mycotoxin characters of PenicilliumPaterson, R. R. M.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonArtigoAcesso aberto
Nov-2011Predominant mycobiota and aflatoxin content in Brazil nutsFreitas-Silva, Otniel; Teixeira, Alessandra; Cunha, Flávio Quitério da, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho