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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2018Cerveja artesanal Sovina: estudo de flavour e harmonizações com alimentosCarvalho, Ana Catarina Moreira deDissertação de mestrado Acesso aberto
Dez-2006Continuous immobilized yeast reactor system for complete beer fermentation using spent grains and corncobs as carrier materialsBrányik, Tomáš; Silva, Daniel Pereira da; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso aberto
2002Continuous primary beer fermentation with brewing yeast immobilized on spent grainsBrányik, Tomáš; Vicente, A. A.; Cruz, José Machado, et al.ArtigoAcesso aberto
Mar-2005Continuous primary fermentation of beer : yeast immobilization kinetics and product qualityBrányik, Tomáš; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A.ArtigoAcesso aberto
2014Estudo da utilização de farinha de castanha no processo de produção de cervejaBarbosa, Marina da CunhaDissertação de mestrado Acesso aberto
2009Flow cytometry for age assessment of a yeast population and its application in beer fermentationsKuřec, Michal; Baszczyňski, Martin; Lehnert, Radek, et al.ArtigoAcesso aberto
2008High gravity batch and continuous processes for beer production: evaluation of fermentation performance and beer qualitySilva, Daniel Pereira da; Brányik, Tomáš; Dragone, Giuliano, et al.ArtigoAcesso aberto
2013Implementação de técnicas e ferramentas lean na produção de cervejaSá, João Mário MarquesDissertação de mestrado Acesso aberto
Dez-2008Influence of temperature on continuous high gravity brewing with yeasts immobilized on spent grainsDragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Silva, João B. Almeida eArtigoAcesso aberto
Mar-2022"It's a beer!": Brain functional hyperconnectivity during processing of alcohol-related images in young binge drinkersAntunes, Natália Alexandra Almeida; Antón-Toro, Luis; Crego, Alberto, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
Set-2008A new strategy for using banana as an ingredient in the brewing processCarvalho, Giovani B. M.; Silva, Daniel Pereira da; Vicente, A. A., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2013Otimização do processo de produção de mostoAraújo, Sónia Raquel FernandesDissertação de mestrado Acesso aberto
21-Nov-2022Otimização do processo produtivo de cerveja artesanalPeixoto, Ana Carolina MarquesDissertação de mestrado Acesso aberto
2015Refermentação de cerveja em garrafaSilva, Cátia Margarida Pontes daDissertação de mestrado Acesso aberto
2008A review of flavour formation in continuous beer fermentationsBrányik, Tomáš; Vicente, A. A.; Dostálek, Pavel, et al.ArtigoAcesso aberto
Mai-2018Study of the effect of forced ageing in the evolution of off-flavours in beerGonçalves, Diogo B.; Oliveira, J. M.; Parpot, PierResumo em ata de conferência Acesso aberto
16-Nov-2023The role of emergent processing technologies in beer productionCarvalho, Gonçalo; Leite, Ana Catarina Carvalho Oliveira; Leal, Rita, et al.ArtigoAcesso aberto