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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
17-Set-2003Ecology of mycotoxin producing fungi present in wine grapesSerra, Rita; Abrunhosa, Luís; Venâncio, ArmandoArtigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2018Edible films and coatings as carriers of living microorganisms: a new strategy towards biopreservation and healthier foodsGuimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Abrunhosa, Luís; Pastrana, Lorenzo M., et al.ArtigoAcesso aberto
20-Nov-2020Edible films and coatings as carriers of nano and microencapsulated ingredientsGuimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Bourbon, Ana I.; Azevedo, Gabriela, et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
4-Mai-2016Efeito da aplicação de produtos enológicos na eliminação de Aflatoxinas em vinho brancoFerreira, A. B.; Silva, D.; Rocha, C., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
16-Set-2012Efeito da radiação γ em soluções de aflatoxinasCalado, Thalita; António, Amilcar L.; Cabo Verde, Sandra, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2001Efeito dos métodos de conservação de Penicillium expansum nos perfis de produção de patulina e citrininaSantos, Isabel M.; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
1-Nov-2012Efeitos da irradiação de castanha sobre espécies de Aspergillus e suas aflatoxinasAbrunhosa, Luís; Calado, Thalita; Venâncio, ArmandoPalestra Acesso aberto
2002The effect of culture preservation techniques on patulin and citrinin production by Penicillium expansum LinkSantos, Isabel M.; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando, et al.ArtigoAcesso aberto
2013Effect of Gamma radiation on mycotoxins solutionsCalado, Thalita; António, Amilcar L.; Rodrigues, Paula, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2015Effect of gamma radiation on the citotoxicity and estrogenicity of ZearalenoneCalado, Thalita; Verde, S. Cabo; Abrunhosa, Luís, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2020Effect of gamma-radiation on zearalenone—degradation, cytotoxicity and estrogenicityCalado, Thalita; Abrunhosa, Luís; Cabo Verde, Sandra, et al.ArtigoAcesso aberto
12-Jun-2017Effect of the application of oenological products on fumonisin B2 (FB2) reduction/removal in contaminated red and white winesRocha, C.; Cosme, Fernanda; Silva, D., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2019Effects of hydrothermal and high-pressure processing on structural and physicochemical properties of starches from chestnutsPino Hernández, Enrique; Fasolin, Luiz Henrique; Saraiva, Jorge Alexandre, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
6-Dez-2019Effects of moderate electric fields on fungal load and shelf-life of chestnutsPino Hernández, Enrique; Abrunhosa, Luís; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al.Resumo em ata de conferência Acesso restrito UMinho
2021Effects of moderate electric fields on the post-harvest preservation of chestnutsPino Hernández, Enrique; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Ballesteros, Lina F., et al.ArtigoAcesso aberto
6-Jul-2017Effects of organic acids on mycotoxigenic fungi that produces aflatoxins and Ochratoxin AGuimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Venâncio, Armando; Abrunhosa, LuísResumo em ata de conferência Acesso aberto
2020Elimination of aflatoxins B1 and B2 in white and red wines by bentonite fining. efficiency and impact on wine qualityCosme, Fernanda; Inês, António; Ferreira, Beatriz, et al.ArtigoAcesso aberto
Abr-2021Elimination of ochratoxin A from white and red wines: Critical characteristics of activated carbons and impact on wine qualityCosme, Fernanda; Inês, António; Silva, Davide, et al.ArtigoAcesso aberto
13-Jul-2015Enhancing the bioconversion of winery and olive mill waste mixtures into lignocellulolytic enzymes and animal feed by Aspergillus uvarum using a packed-bed bioreactorSalgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando, et al.ArtigoAcesso aberto
15-Mai-2009Enzyme production by solid-state fermentationAbrunhosa, Luís; Venâncio, Armando; Teixeira, J. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto