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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
17-Set-2003 | Ecology of mycotoxin producing fungi present in wine grapes | Serra, Rita; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2018 | Edible films and coatings as carriers of living microorganisms: a new strategy towards biopreservation and healthier foods | Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Abrunhosa, Luís; Pastrana, Lorenzo M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
20-Nov-2020 | Edible films and coatings as carriers of nano and microencapsulated ingredients | Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Bourbon, Ana I.; Azevedo, Gabriela, et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
4-Mai-2016 | Efeito da aplicação de produtos enológicos na eliminação de Aflatoxinas em vinho branco | Ferreira, A. B.; Silva, D.; Rocha, C., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
16-Set-2012 | Efeito da radiação γ em soluções de aflatoxinas | Calado, Thalita; António, Amilcar L.; Cabo Verde, Sandra, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2001 | Efeito dos métodos de conservação de Penicillium expansum nos perfis de produção de patulina e citrinina | Santos, Isabel M.; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
1-Nov-2012 | Efeitos da irradiação de castanha sobre espécies de Aspergillus e suas aflatoxinas | Abrunhosa, Luís; Calado, Thalita; Venâncio, Armando | Palestra | Acesso aberto |
2002 | The effect of culture preservation techniques on patulin and citrinin production by Penicillium expansum Link | Santos, Isabel M.; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2013 | Effect of Gamma radiation on mycotoxins solutions | Calado, Thalita; António, Amilcar L.; Rodrigues, Paula, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2015 | Effect of gamma radiation on the citotoxicity and estrogenicity of Zearalenone | Calado, Thalita; Verde, S. Cabo; Abrunhosa, Luís, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2020 | Effect of gamma-radiation on zearalenone—degradation, cytotoxicity and estrogenicity | Calado, Thalita; Abrunhosa, Luís; Cabo Verde, Sandra, et al. | Artigo | Acesso aberto |
12-Jun-2017 | Effect of the application of oenological products on fumonisin B2 (FB2) reduction/removal in contaminated red and white wines | Rocha, C.; Cosme, Fernanda; Silva, D., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2019 | Effects of hydrothermal and high-pressure processing on structural and physicochemical properties of starches from chestnuts | Pino Hernández, Enrique; Fasolin, Luiz Henrique; Saraiva, Jorge Alexandre, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
6-Dez-2019 | Effects of moderate electric fields on fungal load and shelf-life of chestnuts | Pino Hernández, Enrique; Abrunhosa, Luís; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso restrito UMinho |
2021 | Effects of moderate electric fields on the post-harvest preservation of chestnuts | Pino Hernández, Enrique; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Ballesteros, Lina F., et al. | Artigo | Acesso aberto |
6-Jul-2017 | Effects of organic acids on mycotoxigenic fungi that produces aflatoxins and Ochratoxin A | Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Venâncio, Armando; Abrunhosa, Luís | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2020 | Elimination of aflatoxins B1 and B2 in white and red wines by bentonite fining. efficiency and impact on wine quality | Cosme, Fernanda; Inês, António; Ferreira, Beatriz, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Abr-2021 | Elimination of ochratoxin A from white and red wines: Critical characteristics of activated carbons and impact on wine quality | Cosme, Fernanda; Inês, António; Silva, Davide, et al. | Artigo | Acesso aberto |
13-Jul-2015 | Enhancing the bioconversion of winery and olive mill waste mixtures into lignocellulolytic enzymes and animal feed by Aspergillus uvarum using a packed-bed bioreactor | Salgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando, et al. | Artigo | Acesso aberto |
15-Mai-2009 | Enzyme production by solid-state fermentation | Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando; Teixeira, J. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |