Percorrer por autores UMinho 3024

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ou inserir as letras iniciais:  

Mostrar 1-20 de um total de 113 resultados.  próximo >
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
19-Jul-2017Adsorption of aflatoxin B1, zearalenone and ochratoxin A by microorganisms isolated from Kefir grainsTaheur, Fadia Ben; Fedhila, Kais; Chaieb, Kamel, et al.articleopenAccess
Dez-2015Aflatoxins detoxification by gamma irradiationCalado, Thalita; Abrunhosa, Luís; Verde, Sandra Cabo, et al.conferenceAbstractopenAccess
2014Analytical evaluation of fining treatments for white wines contaminated by Ochratoxin ACarvalho, Filipa; Inês, António; Nunes, Fernando M., et al.oralPresentationopenAccess
13-Jul-2017Anti-aflatoxigenic effect of organic acids produced by Lactobacillus plantarumGuimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Santiago, A.; Teixeira, José A., et al.conferenceAbstractopenAccess
2018Anti-aflatoxigenic effect of organic acids produced by Lactobacillus plantarumGuimarães, Ana C.; Santiago, A.; Teixeira, J. A., et al.articlerestrictedAccess
Dez-2007Antifungal activity of a novel chromene dimerAbrunhosa, Luís; Costa, M.; Areias, F., et al.articleopenAccess
2014Antifungal activity of silver colloidal nanoparticles against phytopathogenic fungus (Phomopsis sp.) in soybean seedsMendes, Josiane Enevina; Abrunhosa, Luís; Teixeira, J. A., et al.articleopenAccess
11-Jul-2015Antifungal and antiaflatoxigenic properties of Lactobacillus speciesAbrunhosa, Luís; Guimarães, Ana; Santiago, Ana P., et al.conferenceAbstractopenAccess
13-Jul-2017Antifungal effect of organic acids from lactic bacteria on Penicillium nordicumGuimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Venâncio, Armando; Abrunhosa, LuísconferenceAbstractopenAccess
2015Aspergillus ibericus lipase production by solid-state fermentation of olive pomaceOliveira, Felisbela Maria Araújo; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando, et al.bookPartopenAccess
2006Assessing the degradation of ochratoxin a using a bioassay : the case of contaminated winery wastewaterNogueira, R.; Estevinho, I.; Abrunhosa, Luís, et al.conferencePaperopenAccess
2007Assessing the degradation of ochratoxin a using a bioassay: the case of contaminated winery wastewaterNogueira, R.; Estevinho, I.; Abrunhosa, Luís, et al.articleopenAccess
16-Jul-2016Assessing the influence of a chitosan layer on curcumin nanoemulsions bioaccessibility and apparent permeability coefficientSilva, Hélder Daniel Peixoto; Beldikova, E.; Poejo, Joana, et al.conferenceAbstractopenAccess
2015Avaliação da eficiência de diferentes carvões ativados comerciais na remoção de Ocratoxina A de vinhoSilva, Davide; Inês, António; Nunes, Fernando M., et al.conferenceAbstractopenAccess
2015Avaliação da eficiência de diferentes produtos enológicos na remoção de ocratoxina A de vinhoCarvalho F.; Inês, A.; Nunes, F., et al.conferenceAbstractopenAccess
29-Jul-2015Bio-detoxification of mycotoxins by lactic acid bacteria from different food matricesInês, António; Guimarães, Ana; Maria, J. C., et al.conferenceAbstractopenAccess
2015Biodegradação de Ochratoxin A por Pediococcus parvulusAbrunhosa, Luís; Guimarães, Ana; Inês, António, et al.conferenceAbstractopenAccess
26-Nov-2014Biodegradação de ochratoxina A por Pediococcus parvulusAbrunhosa, LuísconferenceObjectopenAccess
2002Biodegradation of Ochratoxin A by fungi isolated from grapesAbrunhosa, Luís; Serra, Rita; Venâncio, ArmandoarticleopenAccess
Out-2014Biodegradation of ochratoxin A by Pediococcus parvulus isolated from Douro winesAbrunhosa, Luís; Inês, António; Rodrigues, A. I., et al.articleopenAccess