Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Mai-2018 | Construction of a biocompatible and antioxidant multilayer coating by layer-by-layer assembly of -carrageenan and quercetin nanoparticles | Souza, M.; Vaz, Antônio F. M.; Costa, Thacianna B., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Nov-2014 | Dependent seniors clothing from the caregiver’s perspective | Caldas, Artemísia Lima; Carvalho, Miguel; Souza, M., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2015 | Development and characterization of an active chitosan-based film containing quercetin | Souza, M.; Vaz, Antônio F. M.; Silva, H., et al. | Artigo | Acesso aberto |
19-Mai-2012 | Development of galactomannan membranes from seeds of Cassia grandis for immobilization of Caesalpinia ferrea pod lectin (Cfepl) | Albuquerque, Priscilla B. S.; Arruda, I. R. S.; Soares, P. A. G., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
17-Mai-2008 | Evaluation of post-harvest preservation of Tommy Atkins mango coated with cashew-tree polysaccharide (POLICAJU) | Souza, M.; Vicente, A. A.; Porto, A. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
19-Mai-2012 | Immobilization of concanavalin A (Con A) in Xyloglucan film for biotechnological application | Arruda, I. R. S.; Souza, M. B. S.; Souza, M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
6-Jun-2009 | Polysaccharide from Anacardium occidentale L. tree gum (policaju) as a coating for Tommy Atkins mangoes | Souza, M.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Souza, B., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
21-Mai-2007 | Potential application of polysaccharide from Anacardium occidentale L. in the pharmaceutical and cosmetic industries | Souza, M.; Souza, B.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
19-Mai-2012 | Quercetin-loaded lecithin/chitosan nanoparticles: physicochemical characterization | Souza, M.; Vaz, A. F. M.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |