Browsing by author Inês, António

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  

Showing results 1 to 15 of 15.
Issue DateTitleAuthor(s)TypeAccess
2014Analytical evaluation of fining treatments for white wines contaminated by Ochratoxin ACarvalho, Filipa; Inês, António; Nunes, Fernando M., et al.Oral presentationOpen access
2015Avaliação da eficiência de diferentes carvões ativados comerciais na remoção de Ocratoxina A de vinhoSilva, Davide; Inês, António; Nunes, Fernando M., et al.AbstractOpen access
29-Jul-2015Bio-detoxification of mycotoxins by lactic acid bacteria from different food matricesInês, António; Guimarães, Ana; Maria, J. C., et al.AbstractOpen access
2015Biodegradação de Ochratoxin A por Pediococcus parvulusAbrunhosa, Luís; Guimarães, Ana; Inês, António, et al.AbstractOpen access
Oct-2014Biodegradation of ochratoxin A by Pediococcus parvulus isolated from Douro winesAbrunhosa, Luís; Inês, António; Rodrigues, A. I., et al.ArticleOpen access
12-Jun-2017Effect of the application of oenological products on fumonisin B2 (FB2) reduction/removal in contaminated red and white winesRocha, C.; Cosme, Fernanda; Silva, D., et al.AbstractOpen access
2015Food safety in wine: removal of ochratoxin A in contaminated white wine using commercial fining agentsInês, António; Silva, Davide; Carvalho, Filipa, et al.AbstractOpen access
13-Apr-2015Influence of different activated carbons on Ochratoxin A decrease in winesInês, António; Silva, Davide; Nunes, Fernando M., et al.AbstractOpen access
10-Sep-2014Influence of several oenological fining agents on ochratoxin A removalCarvalho, Filipa; Inês, António; Nunes, Fernando Milheiro, et al.Conference paperOpen access
2015New bio-strategies for ochratoxin A detoxification using lactic acid bacteriaMaria, José; Laranjo, Vânia; Abrunhosa, Luís, et al.AbstractOpen access
2015Novas bio-estratégias para a destoxificação de ocratoxina A utilizando bactérias do ácido lácticoMaria, J. C.; Laranjo, V.; Abrunhosa, Luís, et al.AbstractOpen access
2015Ochratoxin A biodegradation by pediococcus parvulusAbrunhosa, Luís; Guimarães, Ana; Inês, António, et al.AbstractOpen access
4-Jun-2014Redução do teor de ocratoxina A em vinho branco: aplicação de produtos enológicos de diferentes origensCarvalho, Filipa; Inês, António; Nunes, Fernando Milheiro, et al.AbstractOpen access
13-Apr-2015Removal of ochratoxin A from contaminated white and red wines using oenological fining agentsCosme, Fernanda; Carvalho, Filipa; Nunes, Fernando M., et al.AbstractOpen access
4-Jun-2014Use of Pediococcus parvulus to remove ochratoxin A from wineGuimarães, Ana; Pereira, Vânia L.; Inês, António, et al.AbstractOpen access