Browsing by author Filipe-Ribeiro, Luís

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  

Showing results 1 to 8 of 8.
Issue DateTitleAuthor(s)TypeAccess
2014Analytical evaluation of fining treatments for white wines contaminated by Ochratoxin ACarvalho, Filipa; Inês, António; Nunes, Fernando M., et al.Oral presentationOpen access
2015Avaliação da eficiência de diferentes carvões ativados comerciais na remoção de Ocratoxina A de vinhoSilva, Davide; Inês, António; Nunes, Fernando M., et al.AbstractOpen access
4-May-2016Efeito da aplicação de produtos enológicos na eliminação de Aflatoxinas em vinho brancoFerreira, A. B.; Silva, D.; Rocha, C., et al.Conference paperOpen access
2015Food safety in wine: removal of ochratoxin A in contaminated white wine using commercial fining agentsInês, António; Silva, Davide; Carvalho, Filipa, et al.AbstractOpen access
13-Apr-2015Influence of different activated carbons on Ochratoxin A decrease in winesInês, António; Silva, Davide; Nunes, Fernando M., et al.AbstractOpen access
10-Sep-2014Influence of several oenological fining agents on ochratoxin A removalCarvalho, Filipa; Inês, António; Nunes, Fernando Milheiro, et al.Conference paperOpen access
4-Jun-2014Redução do teor de ocratoxina A em vinho branco: aplicação de produtos enológicos de diferentes origensCarvalho, Filipa; Inês, António; Nunes, Fernando Milheiro, et al.AbstractOpen access
13-Apr-2015Removal of ochratoxin A from contaminated white and red wines using oenological fining agentsCosme, Fernanda; Carvalho, Filipa; Nunes, Fernando M., et al.AbstractOpen access