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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2015A 3D computed tomography based tool for orthopedic surgery planningRibeiro, João Pedro; Alves, Victor; Silva, Sara, et al.Capítulo de livroAcesso aberto
Mai-20153D reconstruction of bone structures based on planar radiographyCoelho, Ana Isabel Araújo; Ribeiro, João Pedro; Campos, Jaime, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso restrito UMinho
2020Are olive pomace powders a safe source of bioactives and nutrients?Ribeiro, Tânia Bragança; Oliveira, Ana; Coelho, Marta, et al.ArtigoAcesso aberto
7-Dez-2017Brewers spent grain as a potential source of antioxidants: characterization of extractsLopes, Maria Teresa; Silva, Sara; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2023CLICTOUR - Roteiro para o turismo sustentável nas áreas protegidas do norte de PortugalSousa, Rita; Vieira, António; Silva, Luís, et al.RelatórioAcesso aberto
Nov-2020E-Marketplace as a tool for the revitalization of Portuguese caft industry: the design process in the development of an online platformMartins, Nuno; Brandão, Daniel; Alvelos, Heitor, et al.ArtigoAcesso aberto
Fev-2022EJI PATER II: encontro de jovens investigadores em património e territórioSampaio, Hugo Teotónio Pinho Aluai Gonçalves; Ribeiro, Jorge; Oliveira, Márcia Carolina Ferreira, et al.LivroAcesso aberto
2018Emotional processing and therapeutic change in depression: A case studyPinheiro, Patrícia; Mendes, Inês; Silva, Sara, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2021Erratum: Bioactive extracts from brewer's spent grain (Food and Function (2020) 11 (89638977) DOI: 10.1039/D0FO01426E)Lopes, Maria Teresa; Vilas Boas, Ana A.; Coscueta, Ezequiel R., et al.CorrigendaAcesso aberto
25-Mar-2022Evaluation of microbial-fructo-oligosaccharides metabolism by human gut microbiota fermentation as compared to commercial inulin-derived oligosaccharidesRoupar, Dalila; Coelho, Marta C.; Gonçalves, Daniela Alexandra, et al.ArtigoAcesso aberto
5-Dez-2019Fermentability of fructo-oligosaccharides produced by Aspergillus ibericus by human gut microfloraRoupar, Dalila; Coelho, Marta C.; Silva, Sara, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
16-Nov-2021Human gut microbiota fermentation of microbial-fructooligosaccharidesRoupar, Dalila; Coelho, M.; Gonçalves, Daniela Alexandra Martins, et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
Abr-2020Impact of functional flours from pineapple by-products on human intestinal microbiotaCampos, Débora A.; Coscueta, Ezequiel R.; Vilas-Boas, Ana A., et al.ArtigoAcesso aberto
8-Mai-2023Modulation of the gut microbiota by tomato flours obtained after conventional and ohmic heating extraction and its prebiotic propertiesCoelho, M.; Costa, Célia; Roupar, Dalila, et al.ArtigoAcesso aberto
Mar-2021Prebiotic effects of olive pomace powders in the gut: In vitro evaluation of the inhibition of adhesion of pathogens, prebiotic and antioxidant effectsRibeiro, Tânia Bragança; Costa, Célia Maria; Lopes, Maria Teresa, et al.ArtigoAcesso aberto
1-Fev-2017Preparation and biological evaluation of ethionamide-mesoporous silicon nanoparticles against Mycobacterium tuberculosisVale, Nuno; Correia, Alexandra; Silva, Sara, et al.ArtigoAcesso aberto
2017Projecto SusCity - Matriz de restrições relativa a certificados de desempenho energéticoBaptista, Ana Alice; Silva, SaraOutroAcesso aberto
2016The creation of a new tourist destination in low density areas: the Boticas caseLopes, Hélder; Remoaldo, Paula Cristina Almeida; Ribeiro, Vitor, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2017The planning of tourism on rural areas: the stakeholders' perceptions of the Boticas municipality (Northeastern Portugal)Remoaldo, Paula Cristina Almeida; Freitas, Isabel; Matos, Olga, et al.ArtigoAcesso aberto