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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Jan-2004O vinho : panaceia ou utopia?Araújo, Isabel M.; Serra, Rita; Peixoto, J., et al.ArtigoAcesso aberto
23-Jul-2005Occurrence of Ochratoxin A and its producing fungi in portuguese wine grapesSerra, Rita; Venâncio, Armando; Lima, NelsonResumo em ata de conferência Acesso aberto
2002Ochratoxigenic fungi in wine grapes : a comparative study of winemaking portuguese regionsSerra, Rita; Abrunhosa, Luís; Lima, Nelson, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
21-Out-2005Ochratoxin A and filamentous fungi evaluation in grapes (Vitis vinifera) from Santa Catarina State, Southern BrazilNunes, E. O.; Xavier, J. J. M.; Serra, Rita, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2005Ochratoxin A and filamentous fungi in red wine grapes from Santa Catarina, BrazilNunes, E. O.; Xavier, J. J. M.; Serra, Rita, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Set-2006Ochratoxin A occurrence and formation in Portuguese wine grapes at various stages of maturationSerra, Rita; Mendonça, Carla; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
2002Ochratoxin A risk assessment in Portuguese wines : a one-year case studySerra, Rita; Abrunhosa, Luís; Lima, Nelson, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2003Ochratoxin a risk assessment in portuguese wines: a one-year case studyAbrunhosa, Luís; Serra, Rita; Lima, Nelson, et al.ArtigoAcesso aberto
Jan-2007Penicillium astrolabium and penicillium neocrassum, two new species isolated from grapes and their phylogenetic placement in the P. olsonii and P. brevicompactum cladeSerra, Rita; Peterson, Stephen W.ArtigoAcesso aberto
2005Portuguese regional differences in the wine grapes mycofloraSerra, Rita; Lourenço, Anália; Belo, Orlando, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
21-Out-2005Regional differences in the mycoflora of Portuguese wine grapes: a 3 year-studySerra, Rita; Lourenço, Anália; Belo, Orlando, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2003Use of ozone to reduce molds in a cheese ripening roomSerra, Rita; Abrunhosa, Luís; Kozakiewicz, Z., et al.ArtigoAcesso aberto
26-Mai-2004Venenos e panaceias do vinho tintoSerra, Rita; Araújo, Isabel M.; Venâncio, Armando, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto