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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2014Description of a strain from an atypical population of Aspergillus parasiticus that produces aflatoxins B only, and the impact of temperature on fungal growth and mycotoxin productionArita, C.; Calado, Thalita; Venâncio, Armando, et al.ArtigoAcesso aberto
12-Fev-2020Detection methods for aflatoxin M1 in dairy productsVaz, Andreia; Cabral Silva, Ana C.; Rodrigues, Paula, et al.ArtigoAcesso aberto
2022Distribution of aflatoxin M1 during production of sheep and goat cheesesVaz, Andreia; Mendonça, Álvaro; Rodrigues, Paula, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
16-Set-2012Efeito da radiação γ em soluções de aflatoxinasCalado, Thalita; António, Amilcar L.; Cabo Verde, Sandra, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2013Effect of Gamma radiation on mycotoxins solutionsCalado, Thalita; António, Amilcar L.; Rodrigues, Paula, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Mai-2009Food mycology : from the fork to the farmVenâncio, Armando; Lima, Nelson; Paterson, R. R. M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Abr-2011Identificação de fungos aflatoxigénicos em produtos alimentares por métodos molecularesRodrigues, Paula; Venâncio, Armando; Lima, NelsonResumo em ata de conferência Acesso aberto
2013Incidence and diversity of the fungal genera Aspergillus and Penicillium in Portuguese almonds and chestnutsRodrigues, Paula; Venâncio, Armando; Lima, NelsonArtigoAcesso aberto
2023Isolation of filamentous fungi from different food matrices from Angola and MozambiqueDias, Teresa Vale; Matusse, Claudio; Carvalho, Susana, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Ago-2010Liquid chromatography for multimycotoxin detection for filamentous fungi identificationSoares, Célia; Rodrigues, Paula; Freitas-Silva, O., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2010MALDI-TOF ICMS as a modern approach to identify potential aflatoxigenic fungiRodrigues, Paula; Santos, Cledir; Kozakiewicz, Z., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2008MALDI-TOF MS potentialities and limits to characterise aflatoxigenic species of Aspergillus Section FlaviRodrigues, Paula; Santos, Cledir; Kallow, Wibke, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2009Micotoxinas: Contributos da Micoteca da Universidade do Minho (MUM) para a segurança alimentarRodrigues, Paula; Soares, Célia Maria Gonçalves; Freitas-Silva, O., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2008Modern polyphasic methods that include MALDI-TOF analyses for fungal identifications and authenticationsLima, Nelson; Rodrigues, Paula; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Nov-2019Mycobiota and mycotoxins in Portuguese pork, goat and sheep dry-cured hamsRodrigues, Paula; Silva, Diana; Costa, Pedro, et al.ArtigoAcesso aberto
12-Jun-2023Mycobiota of São Jorge cheeses with different ripening periodsVale Dias, Teresa.; dos Santos, V.; Santos, Carla Isabel Arcanjo, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2022Pilot Study of the air mycobiota of a cheese factoryDias, Teresa; Santos, Carla Isabel Arcanjo; Salgado, Susana, et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
2010Portuguese isolates of Aspergillus section Flavi unraveled by the calmodulin geneRodrigues, Paula; Torres, A.; Nunes F., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
14-Jun-2012Taxonomy of Aspergillus: integration of methods for new and revisited species in section FlaviRodrigues, Paula; Soares, Célia; Santos, Cledir, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
4-Jan-2019Thin films sensor devices for mycotoxins detection in foods: applications and challengesSantos, A. O.; Vaz, Andreia; Rodrigues, Paula, et al.ArtigoAcesso aberto