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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
10-Set-2000Improvement of cell mass productivity of Kluyveromyces marxianus by the use of a pressurized bioreactorPinheiro, Rita; Belo, Isabel; Mota, M.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
10-Set-2014Monitorização das propriedades de textura, organoléticas e microbiológicas de fiambre de perna de porco fatiado e embalado em atmosfera modificada ao longo do seu tempo de vidaBarbosa, Carla; Pinheiro, Rita; Fonseca, Susana, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
Fev-2005Morphological and physiological changes in Saccharomyces cerevisiae by oxidative stress from hyperbaric airBelo, Isabel; Pinheiro, Rita; Mota, M.ArtigoAcesso aberto
2002Oxidative stress response of Kluyveromyces marxianus to hydrogen peroxide, paraquat and pressurePinheiro, Rita; Belo, Isabel; Mota, M.ArtigoAcesso aberto
Jul-1997Physiological behaviour of saccharomyces cerevisiae under increased air and oxygen pressuresPinheiro, Rita; Belo, Isabel; Mota, M.ArtigoAcesso aberto
1996Pressurized bioreactors : fundamentals and applicationsBelo, Isabel; Pinheiro, Rita; Mota, M.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2000Response of the thermophile Thermus sp. RQ-1 to hyperbaric air in batch and fed-batch cultivationBelo, Isabel; Pinheiro, Rita; Mota, M.ArtigoAcesso aberto
28-Nov-1998Response of the thermophile Thermus sp. RQ-1 to increased air pressureBelo, Isabel; Pinheiro, Rita; Mota, M.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
5-Dez-2001Resposta da Kluyveromyces marxianus ao stress oxidativocausado pela pressão, paraquato e peróxido de hidrogénioPinheiro, Rita; Belo, Isabel; Mota, M.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
1998Study of oxygen effects on Thermus sp. RQ-1Mota, M.; Belo, Isabel; Pinheiro, RitaResumo em ata de conferência Acesso aberto
2019The effect of different drying processes on physicochemical characteristics and antioxidant activity of Brassica spp. Cultivars from northern Atlantic PortugalDuarte, C.; Sousa, A. P.; Rocha, S., et al.ArtigoAcesso aberto
Jul-2021Valorisation of vegetables from the Northern Portugal through drying: study of the effect of different drying methods on texture, colour and physicochemical propertiesCosta, Sara; Sousa, Patricia; Pinheiro, RitaArtigoAcesso aberto
15-Ago-2004Yeast response to hyperbaric stressBelo, Isabel; Pinheiro, Rita; Mota, M.Resumo em ata de conferência Acesso aberto