Skip navigation
tequery
Página principal
Percorrer por
Comunidades
& Coleções
Percorrer por:
Títulos
Autores
Autores UMinho
Orientadores
Editores
Assuntos
Áreas do conhecimento
Datas de publicação
Tipos de documento
Tipos de acesso
Editoras
Revistas
Ajudas
Sobre o RepositóriUM
FAQs
Utilização geral
Auto-Arquivo
Copyright
português
francês
espanhol
inglês
Entrar
Área Pessoal
Subscrição de estatísticas
Serviço de alertas
Editar conta
Percorrer por autor Pereira, José Alberto
Subscrever estatísticas do autor Pereira, José Alberto
Índice:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou inserir as letras iniciais:
Ordenar por:
título
data de publicação
data de depósito
tipo de documento
tipo de acesso
Em ordem:
ascendente
descendente
Resultados/Página:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autores/Registo:
todos
1
3
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrar 11-18 de um total de 18 resultados.
< anterior
Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
Fev-2020
Impact of plant genotype and plant habitat in shaping bacterial pathobiome: a comparative study in olive tree
Mina, Diogo
;
Pereira, José Alberto
;
Lino-Neto, T.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Nov-2020
Impact of thermal sterilization on the physicochemical-sensory characteristics of Californian-style black olives and its assessment using an electronic tongue
Martín-Vertedor, Daniel
;
Rodrigues, Nuno
;
Marx, Ítala M. G.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Out-2021
Kinetic study of the microwave-induced thermal degradation of cv. Arbequina olive oils flavored with lemon verbena essential oil
Cherif, Marwa
;
Rodrigues, Nuno
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2016
Monitoring olive oils quality and oxidative resistance during storage using an electronic tongue
Rodrigues, Nuno
;
Dias, Luís G.
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Dez-2022
Monovarietal olive oils fortified with carotenoids: Physicochemical and sensory trends and taste sensor evaluation
Murillo-Cruz, M. Carmen
;
Rodrigues, Nuno
;
Dias, Maria Inês
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2017
Screening of potential biocontrol bacterial against Pseudomonas savastanoi pv. savastanoi and elucidation of their mode of action
Mina, Diogo
;
Pereira, José Alberto
;
Lino-Neto, T.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Set-2020
Sweet peppers discrimination according to agronomic production mode and maturation stage using a chemical-sensory approach and an electronic tongue
Guilherme, Rosa
;
Rodrigues, Nuno
;
Marx, Ítala M. G.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
22-Nov-2021
The use of electronic nose as alternative non-destructive technique to discriminate flavored and unflavored olive oils
Rodrigues, Nuno
;
Silva, Kevin
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto