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Percorrer por autor Araújo, M. Alberta
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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
Out-2004
Changes in morphology of starch-based prothestic thermoplastic material during enzymatic degradation
Araújo, M. Alberta
;
Cunha, A. M.
;
Mota, M.
Artigo
Acesso aberto
Set-2010
Changes on surface morphology of corn starch blend films
Araújo, M. Alberta
;
Cunha, A. M.
;
Mota, M.
Artigo
Acesso aberto
Abr-2007
Changes on surface morphology of starch based materials after enzymatic degradation
Araújo, M. Alberta
;
Cunha, A. M.
;
Mota, M.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Set-2007
Changes on surface morphology of starch based thermoplastic blends after enzymatic degradation using contact angle measurements
Araújo, M. Alberta
;
Cunha, A. M.
;
Mota, M.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2002
Characterization of the enzymatic degradation of starch/EVOH blends in a simulated physiological solution
Araújo, M. Alberta
;
Cunha, A. M.
;
Mota, M.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
2001
Degradation behaviour of starch/EVOH thermoplastic blends in a simulated physiological solution with enzymatic activity
Araújo, M. Alberta
;
Cunha, A. M.
;
Mota, M.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
9-Set-2004
Determination of diffusion coefficients of glycerol and glucose from starch based thermoplastic compounds on simulated physiological solution
Araújo, M. Alberta
;
Ferreira, Eugénio C.
;
Cunha, A. M.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2005
Determination of diffusion coefficients of glycerol and glucose from starch based thermoplastic compounds on simulated physiological solution
Araújo, M. Alberta
;
Ferreira, Eugénio C.
;
Cunha, A. M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2003
Enzymatic degradation of starch based blends thermoplastic compounds : morphological changes in the material
Araújo, M. Alberta
;
Cunha, A. M.
;
Mota, M.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
11-Set-2005
Enzymatic degradation of starch based blends thermoplastic compounds using different thickness samples
Araújo, M. Alberta
;
Cunha, A. M.
;
Mota, M.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2004
Enzymatic degradation of starch based thermoplastic compounds used in protheses
Araújo, M. Alberta
;
Cunha, A. M.
;
Mota, M.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
Fev-2009
Enzymatic degradation of starch thermoplastic blends using samples of different thickness
Araújo, M. Alberta
;
Cunha, A. M.
;
Mota, M.
Artigo
Acesso aberto
2004
Enzymatic degradation of starch-based thermoplastic compounds used in protheses : identification of the degradation products in solution
Araújo, M. Alberta
;
Cunha, A. M.
;
Mota, M.
Artigo
Acesso aberto
2000
In-vitro degradation behaviour of starch/EVOH biomaterials
Araújo, M. Alberta
;
Vaz, Cláudia M.
;
Cunha, A. M.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2001
In-vitro degradation behaviour of starch/EVOH biomaterials
Araújo, M. Alberta
;
Vaz, Cláudia M.
;
Cunha, A. M.
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
1996
Sensory evaluation of wines with controlled appelation of origin "Vinho Verde" treated with enzymes
Araújo, M. Alberta
;
Oliveira, J. M.
;
Maia, J. Sousa
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto