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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Mai-2008MALDI-TOF mass spectrometry for identification of the Aspergillus niger aggregateSantos, C.; Souza-Motta, Cristina Maria; Neves, R .P., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2009Micotoxinas: Contributos da Micoteca da Universidade do Minho (MUM) para a segurança alimentarRodrigues, Paula; Soares, Célia Maria Gonçalves; Freitas-Silva, O., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
28-Nov-2009Microbial nucleic acids employed in diagnostics, sequencing and phylogenetics are subject to detrimental inhibitors and mutagensPaterson, R. R. M.; Lima, NelsonResumo em ata de conferência Acesso aberto
2017Microbiology managers: managerial training in the RItrain projectPaterson, R. R. M.; Lima, Nelson; Brooksbank, C., et al.Editorial em revistaAcesso aberto
Out-2010Microextraction and gas chromatography/mass spectrometry for improved analysis of geosmin and other fungal "off" volatiles in grape juiceMorales-Valle, H.; Silva, L. C.; Paterson, R. R. M., et al.ArtigoAcesso aberto
2008Modern polyphasic methods that include MALDI-TOF analyses for fungal identifications and authenticationsLima, Nelson; Rodrigues, Paula; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Dez-2008Mutagenic and inhibitory compounds produced by fungi affect detrimentally diagnosis and phylogenetic analysesPaterson, R. R. M.; Sariah, M.; Lima, Nelson, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
Out-2015Mutagens affect food and water biodeteriorating fungiPaterson, R. R. M.; Lima, NelsonArtigoAcesso aberto
2009Mutagens manufactured in fungal culture may affect DNA/RNA of producing fungiPaterson, R. R. M.; Lima, NelsonArtigoAcesso aberto
15-Jun-2012Mutagens require to be considered when isolating and preserving fungiPaterson, R. R. M.; Lima, NelsonResumo em ata de conferência Acesso aberto
Nov-2007Mycoflora and mycotoxins control in drinking water and winePaterson, R. R. M.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonResumo em ata de conferência Acesso aberto
20-Ago-2006Mycological examination and biofilm formation in drinking waterPaterson, R. R. M.; Gonçalves, A. B.; Lima, NelsonArtigo em ata de conferênciaAcesso aberto
Abr-2001Mycotoxin production from fungi isolated from grapesAbrunhosa, Luís; Paterson, R. R. M.; Kozakiewicz, Z., et al.ArtigoAcesso aberto
2003Mycotoxins - the experience and expertise of Micoteca da Universidade do MinhoPaterson, R. R. M.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonCapítulo de livroAcesso aberto
Dez-2017A new species of Penicillium section Ramosa from Tunisian ApplesOuhibi, Salma; Santos, Carla; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2005A novel approach for mycotoxigenic fungi identifications based on uncomplicated microscopy and mycotoxin charactersPaterson, R. R. M.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonResumo em ata de conferência Acesso aberto
28-Jun-2009Nucleic acid methods for microbial diagnostics and phylogenetics may be subjected to detrimental inhibitors and mutagensPaterson, R. R. M.; Lima, NelsonResumo em ata de conferência Acesso aberto
2009Occurrence, problems, analysis and removal of filamentous fungi in drinking waterPaterson, R. R. M.; Hageskal, Gunhild; Skaar, Ida, et al.LivroAcesso restrito UMinho
11-Out-2021Oil palm in the 2020s and beyond: challenges and solutionsMurphy, Denis J.; Goggin, Kirstie; Paterson, R. R. M.ArtigoAcesso aberto
2020Oil palm survival under climate change in Kalimantan and alternative SE Asian palm oil countries with future basal stem rot assessmentsPaterson, R. R. M.ArtigoAcesso restrito UMinho