Skip navigation
tequery
Página principal
Percorrer por
Comunidades
& Coleções
Percorrer por:
Títulos
Autores
Autores UMinho
Orientadores
Editores
Assuntos
Áreas do conhecimento
Datas de publicação
Tipos de documento
Tipos de acesso
Editoras
Revistas
Ajudas
Sobre o RepositóriUM
FAQs
Utilização geral
Auto-Arquivo
Copyright
português
francês
espanhol
inglês
Entrar
Área Pessoal
Subscrição de estatísticas
Serviço de alertas
Editar conta
Percorrer por autor 4247
Subscrever estatísticas do autor Autor
Índice:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou inserir as letras iniciais:
Ordenar por:
título
data de publicação
data de depósito
tipo de documento
tipo de acesso
Em ordem:
ascendente
descendente
Resultados/Página:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autores/Registo:
todos
1
3
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrar 14-33 de um total de 154 resultados.
< anterior
próximo >
Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
2013
Beer
Mussatto, Solange I.
;
Teixeira, J. A.
;
Meneses, Nuno G. T.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
2012
Bioactive compounds (phytoestrogens) recovery from Larrea tridentata leaves by solvents extraction
Martins, Silvia
;
Aguilar, Cristóbal N.
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2011
Bioactive phenolic compounds : production and extraction by solid-state fermentation. A review
Martins, Silvia
;
Mussatto, Solange I.
;
Martínez-Avila, G.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2009
Biotechnological potential of brewing industry by-products
Mussatto, Solange I.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
2016
Biotechnological production and application of fructooligosaccharides
Flores-Maltos, D. A.
;
Mussatto, Solange I.
;
Contreras-Esquivel, J. C.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2016
Biotechnological production of oligosaccharides: advances and challenges
Muñiz-Márquez, Diana B.
;
Contreras, Juan C.
;
Rodríguez, Raúl
, et al.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
2014
Brewer's spent grain : a valuable feedstock for industrial applications
Mussatto, Solange I.
Artigo
Acesso aberto
Fev-2009
Characterisation of volatile compounds in an alcoholic beverage produced by whey fermentation
Dragone, Giuliano
;
Mussatto, Solange I.
;
Oliveira, J. M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
20-Ago-2015
Characterization of polysaccharides extracted from spent coffee grounds by alkali pretreatment
Ballesteros, Lina F.
;
Cerqueira, M. A.
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2014
Chemical composition and antioxidant activity of sulphated polysaccharides extracted from Fucus vesiculosus using different hydrothermal processes
Rodríguez-Jasso, Rosa María
;
Mussatto, Solange I.
;
Pastrana, Lorenzo
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2014
Chemical, functional, and structural properties of spent coffee grounds and coffee silverskin
Ballesteros, Lina F.
;
Teixeira, J. A.
;
Mussatto, Solange I.
Artigo
Acesso aberto
2013
Coffee
Mussatto, Solange I.
;
Teixeira, J. A.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
Abr-2009
Colonization of Aspergillus japonicus on synthetic materials and application to the production of fructooligosaccharides
Mussatto, Solange I.
;
Aguilar Gonzalez, Cristobal Noé
;
Rodrigues, L. R.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2014
Consecutive alcoholic fermentations of white grape musts with yeasts immobilized on grape skins : effect of biocatalyst storage and SO2 concentration on wine characteristics
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Vilanova, Mar
;
Mussatto, Solange I.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2013
Current technologies, challenges, global market and perspectives of bio-ethanol production
Mussatto, Solange I.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2013
Decolorization of salt-alkaline effluent with industrial reactive dyes by laccase-producing basidiomycetes strains
Moreira Neto, S. L.
;
Mussatto, Solange I.
;
Machado, K. M. G.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Set-2011
Distilled beverage from spent coffee ground: production and sensory analysis
Sampaio, Armando
;
Dragone, Giuliano
;
Vilanova, Mar
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Dez-2015
Economic analysis and environmental impact assessment of three different fermentation processes for fructooligosaccharides production
Mussatto, Solange I.
;
Aguiar, Luís M.
;
Marinha, Mariana I.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
27-Abr-2015
Economic and environmental assessment of the fructooligosaccharides production by different fermentation processes: a comparative study
Mussatto, Solange I.
;
Aguiar, Luís M.
;
Marinha, Mariana I.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Out-2008
The effect of agitation speed, enzyme loading and substrate concentration on enzymatic hydrolysis of cellulose from brewer’s spent grain
Mussatto, Solange I.
;
Dragone, Giuliano
;
Fernandes, Marcela
, et al.
Artigo
Acesso aberto