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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
30-Jun-2017
Structural characterization of heat-induced β-lactoglobulin nanohydrogels under the effects of selected physical conditions
Ramos, Óscar L.
;
Simões, Lívia Souza
;
Pereira, Ricardo Nuno Correia
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
7-Abr-2022
Sustainable extraction of biocompounds from the green seaweed ulvarigida using ohmic heating
Pereira, Sara Gonçalves
;
Teixeira, Catarina Isabel Guedes
;
Pereira, Ricardo Nuno Correia
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2009
The effects of electrical currents on foods and other biological systems
Vicente, A. A.
;
Castro, Inês
;
Pereira, Ricardo
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
16-Nov-2023
The role of emergent processing technologies in beer production
Carvalho, Gonçalo
;
Leite, Ana Catarina Carvalho Oliveira
;
Leal, Rita
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Dez-2020
The use of emergent technologies to extract added value compounds from grape by-products
Coelho, M.
;
Pereira, Ricardo Nuno Correia
;
Rodrigues, A. S.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2010
Thermal modification of activated carbon surface chemistry improves its capacity as redox mediator for azo dye reduction
Pereira, Luciana
;
Pereira, Ricardo
;
Pereira, M. F. R.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
15-Fev-2023
Tomato processing by-products valorisation through ohmic heating approach
Coelho, Marta C.
;
Ghalamara, Soudabeh
;
Campos, Débora
, et al.
Artigo
Acesso aberto
7-Abr-2022
Tunning pectinase activity under electric field effects towards enhanced clarification of vinho verde wine
Pereira, Guilherme
;
Queirós, Mariana
;
Carvalho, Gonçalo
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
16-Fev-2023
Tunning pectinase activity under the effects of electric fields in the enhanced clarification of wine must
Queirós, Mariana
;
Pereira, Guilherme
;
Leite, Ana Catarina Carvalho Oliveira
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Dez-2021
Unraveling the nature of ohmic heating effects in structural aspects of whey proteins: the impact of electrical and electrochemical effects
Ferreira, Sara
;
Machado, Luís Pedro Lima
;
Pereira, Ricardo Nuno Correia
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
27-Jun-2017
Unravelling the effects of electric fields on thermal aggregation and gelation of whey proteins
Pereira, Ricardo Nuno Correia
;
Rodrigues, Rui Miguel Martins
;
Ramos, Óscar L.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2022
Unveiling the antioxidant therapeutic functionality of sustainable olive pomace active ingredients
Quero, Javier
;
Ballesteros, Lina F.
;
Santos, Pedro Miguel Ferreira
, et al.
Artigo
Acesso aberto
18-Nov-2021
Use of moderate electric fields for the extraction of bioactive and texturizing food ingredients from macroalgae: a biorefinery approach to clean label foods
Dias, Joana Sofia Gomes
;
Guedes, Catarina I. Teixeira
;
Pereira, Ricardo Nuno Correia
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Nov-2020
Using Ohmic Heating effect on grape skins as a pretreatment for anthocyanins extraction
Pereira, Ricardo Nuno Correia
;
Coelho, M.
;
Genisheva, Zlatina
, et al.
Artigo
Acesso aberto
20-Jun-2017
Valorization of tomato by-products: influence of ohmic heating process on polyphenols extraction
Coelho, Marta Isabel
;
Pereira, Ricardo Nuno Correia
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2017
Valorization of tomato wastes: influence of ohmic heating process on polyphenols extraction time
Coelho, Marta Isabel
;
Pereira, Ricardo Nuno Correia
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
14-Set-2015
Whey and Whey Powders: Production and Uses
Ramos, Óscar L.
;
Pereira, Ricardo Nuno Correia
;
Rodrigues, Rui Miguel Martins
, et al.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho