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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2010Rapid HPLC method for simultaneous detection of aflatoxins and cyclopiazonic from Aspergillus section FlaviSoares, Célia; Rodrigues, P.; Silva, Otniel Freitas, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
4-Jun-2014Redução do teor de ocratoxina A em vinho branco: aplicação de produtos enológicos de diferentes origensCarvalho, Filipa; Inês, António; Nunes, Fernando Milheiro, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
13-Abr-2015Removal of ochratoxin A from contaminated white and red wines using oenological fining agentsCosme, Fernanda; Carvalho, Filipa; Nunes, Fernando M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2016A review of mycotoxins in food and feed products in Portugal and estimation of probable daily intakesAbrunhosa, Luís; Morales-Valle, H.; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al.ArtigoAcesso aberto
2021Rhamnolipids inhibit aflatoxins production in Aspergillus flavus by causing structural damages in the fungal hyphae and down-regulating the expression of their biosynthetic genesRodrigues, Ana Isabel Geraldes; Gudiña, Eduardo José; Abrunhosa, Luís, et al.ArtigoAcesso aberto
2014Screening of winery and olive mill wastes for lignocellulolytic enzyme production from Aspergillus species by solid-state fermentationSalgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando, et al.ArtigoAcesso aberto
2009Simultaneous detection of cyclopiazonic acid and aflatoxin B1 by HPLC in methanol/water mobile phaseSoares, Célia Maria Gonçalves; Freitas-Silva, O.; Abrunhosa, Luís, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Set-2015Sonication of olive pomace to improve xylanases production by SSFLeite, P.; Salgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
10-Jan-2023Structural and physicochemical properties of starch from rejected chestnut: hydrothermal and high-pressure processing dependencePino Hernández, Enrique; Fasolin, Luiz H.; Ballesteros, Lina F., et al.ArtigoAcesso aberto
Abr-2020Suitability of β-lactoglobulin micro- and nanostructures for loading and release of bioactive compoundsSimões, Lívia Souza; Abrunhosa, Luís; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso aberto
20-Set-2018Suitability of β-lactoglobulin micro- and nanostructures for quercetin-loadingSimões, Lívia Souza; Abrunhosa, Luís; Vicente, A. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2008The condensation of salicylaldehydes and malononitrile revisited : synthesis of new dimeric chromene derivativesCosta, Marta Sílvia Freitas da; Areias, F.; Abrunhosa, Luís, et al.ArtigoAcesso aberto
Mar-2012The effect of food processing on the fate of mycotoxinsVenâncio, Armando; Soares, Célia Maria Gonçalves; Calado, Thalita, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
9-Set-2009The isolation of Aspergillus spp from harvested maize in three Portuguese regionsSoares, Célia Maria Gonçalves; Abrunhosa, Luís; Venâncio, ArmandoResumo em ata de conferência Acesso aberto
2014Tools and strategies to mitigate the effect of mycotoxinsVenâncio, Armando; Abrunhosa, Luís; Santos, Cledir, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2023Toward cost-effective production of recombinant human serum albumin for use in mycotoxin capture devicesRodrigues, Diana Isabel Gomes; Adalsteinsson, Heidar Már; Pinto, Lavínia, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
19-Nov-2009Undesirable fungal metabolites in grapes: emphasis on geosmin and ochratoxin AVenâncio, Armando; Barata, A.; Morales-Valle, H., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jun-2016Use of olive pomace treated by ultrasounds as substrate for cellulases and xylanases productionLeite, A.; Salgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2003Use of ozone to reduce molds in a cheese ripening roomSerra, Rita; Abrunhosa, Luís; Kozakiewicz, Z., et al.ArtigoAcesso aberto
4-Jun-2014Use of Pediococcus parvulus to remove ochratoxin A from wineGuimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Pereira, Vânia L.; Inês, António, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto