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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
13-Abr-2015Influence of different activated carbons on Ochratoxin A decrease in winesInês, António; Silva, Davide; Nunes, Fernando M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
4-Jun-2013Influence of moisture content, temperature and inoculum size on lipase production by filamentous fungi under solid-state fermentation of olive pomaceOliveira, Felisbela Maria Araújo; Salgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
10-Set-2014Influence of several oenological fining agents on ochratoxin A removalCarvalho, Filipa; Inês, António; Nunes, Fernando Milheiro, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2015Inhibitory effect of essential oils on Aspergillus growth and Aflatoxin accumulationCosta, Cátia; Abrunhosa, Luís; Dias, Alberto Carlos Pires, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2014Integrated use of residues from olive mill and winery for lipase production by solid state fermentation with Aspergillus spSalgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando, et al.ArtigoAcesso aberto
2014Irradiation for mold and mycotoxin control : a reviewCalado, Thalita; Venâncio, Armando; Abrunhosa, LuísArtigoAcesso aberto
Dez-2007Isolation and purification of an enzyme hydrolyzing ochratoxin A from aspergillus nigerAbrunhosa, Luís; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
2013Lipase production by Aspergillus ibericus using olive mill wastewaterAbrunhosa, Luís; Oliveira, Felisbela Maria Araújo; Dantas, Danielle, et al.ArtigoAcesso aberto
2011Lipase production from olive mill wastewaters by Aspergillus ibericusOliveira, Felisbela Maria Araújo; Abrunhosa, Luís; Dantas, Danielle, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2021Lipid-based nanostructures as a strategy to enhance curcumin bioaccessibility: behavior under digestion and cytotoxicity assessmentGonçalves, Raquel Filipa Silva; Martins, Joana Teresa Rodrigues; Abrunhosa, Luís, et al.ArtigoAcesso aberto
Ago-2010Liquid chromatography for multimycotoxin detection for filamentous fungi identificationSoares, Célia; Rodrigues, Paula; Freitas-Silva, O., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
13-Jun-2017Management and mitigation strategies for mycotoxins: the biological solutionsAbrunhosa, LuísResumo em ata de conferência Acesso aberto
Set-2013Management of agro-industrial wastes: utilization of exhausted grape mark as co-substrate with olive pomace for cellulases production by SSFSalgado, José Manuel; Oliveira, Felisbela Maria Araújo; Abrunhosa, Luís, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2002Micoflora das uvas e micotoxinasSerra, Rita; Abrunhosa, Luís; Venâncio, ArmandoCapítulo de livroAcesso aberto
2005Micoflora e micotoxinas em uvasVenâncio, Armando; Abrunhosa, Luís; Serra, RitaResumo em ata de conferência Acesso aberto
2012Micotoxinas detectadas en productos alimenticios en Portugal: revisiónAbrunhosa, Luís; Morales-Valle, H.; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al.ArtigoAcesso aberto
20-Mai-2016Micotoxinas em vinhos: ocorrência e métodos analíticosAbrunhosa, LuísResumo em ata de conferência Acesso aberto
15-Mai-2015Micotoxinas no vinho: problemas e soluçõesAbrunhosa, LuísResumo em ata de conferência Acesso aberto
2020Multifunctional poly(ethylene-co-vinyl alcohol)-based membranes for selective patulin removalCabral Silva, A.C.; Campos, M.; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Nov-2019Mycobiota and mycotoxins in Portuguese pork, goat and sheep dry-cured hamsRodrigues, Paula; Silva, Diana; Costa, Pedro, et al.ArtigoAcesso aberto