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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2013Natamycin-loaded poly(n-isopropylacrylamide) nanohydrogels for smart edible packaging : development and characterizationCerqueira, M. A.; Costa, Maria J.; Fuciños, C., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
25-Set-2011Natural hydrocolloids for nanotechnological applications in foodsVicente, A. A.; Quintas, Mafalda A. C.; Cerqueira, Miguel A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2012A new approach on brewer's spent grains treatment and potential use as lignocellulosic yeast cells carriersPires, Eduardo J.; Ruiz, Héctor A.; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso aberto
2014New biodegradable composites for food packagingCunha, Mara; Berthet, Marie-Alix; Pereira, Ricardo, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
Mar-2010New edible coatings composed of galactomannans and collagen blends to improve the postharvest quality of fruits: influence on fruits gas transfer rateLima, Álvaro M.; Cerqueira, M. A.; Souza, B. W. S., et al.ArtigoAcesso aberto
2018New insights on bio-based micro- and nanosystems in foodMadalena, Daniel Alexandre Silva; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Vicente, A. A., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
Jul-1997A new sampling device for measuring solids hold-up in a three-phase systemFreitas, Carla Maria Duarte de; Vicente, A. A.; Mota, M., et al.ArtigoAcesso aberto
Set-2008A new strategy for using banana as an ingredient in the brewing processCarvalho, Giovani B. M.; Silva, Daniel Pereira da; Vicente, A. A., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
Set-2008A new strategy for xylanase production using wheat straw autohydrolysis liquor as substrateMichelin, Michele; Polizeli, Maria de Lourdes T. M.; Ruzene, Denise S., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
Fev-1997A new technique for measuring kinetic and mass transfer parameters in flocs of Saccharomyces cerevisiaeVicente, A. A.; Dluhý, M.; Teixeira, J. A.ArtigoAcesso aberto
6-Abr-2008Nisin biotechnological production : evaluation and perspectives in the development of new applicationsJozala, A. F.; Silva, Daniel Pereira da; Vicente, A. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2006Non-thermal effects of moderate electric fieldsVicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Out-2010NovaFlow : novel applications of a state-of-the-art oscillatory flow platform : hydroxyapatite production and its use in bone extracellular matrix growthCastro, Filipa; Ferreira, A. M. A.; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
28-Set-2010NovaFlow – Novel applications of a state-of-the-art oscillatory flow platform: hydroxyapatite production and its use in bone extracellular matrix growthCastro, Filipa; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Mai-2007Novel edible films made of polysaccharide from Anarcadium occidentale L.Pessoa, M. S.; Souza, B. W. S.; Cerqueira, M. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Set-2007Novel functional polysaccharides as edible coatings for cheeseCerqueira, M. A.; Lima, A. M. P.; Vicente, A. A., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
5-Mai-2008Novel functional polysaccharides as edible coatings for foodsVicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2009Novel technologies for milk processingPereira, Ricardo N.; Vicente, A. A.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
Mar-2007Novel technologies for the thermal processing of foodsVicente, A. A.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2007Novel thermal processing technologiesVicente, A. A.; Castro, I.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho