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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
2013
Natamycin-loaded poly(n-isopropylacrylamide) nanohydrogels for smart edible packaging : development and characterization
Cerqueira, M. A.
;
Costa, Maria J.
;
Fuciños, C.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
25-Set-2011
Natural hydrocolloids for nanotechnological applications in foods
Vicente, A. A.
;
Quintas, Mafalda A. C.
;
Cerqueira, Miguel A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2012
A new approach on brewer's spent grains treatment and potential use as lignocellulosic yeast cells carriers
Pires, Eduardo J.
;
Ruiz, Héctor A.
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2014
New biodegradable composites for food packaging
Cunha, Mara
;
Berthet, Marie-Alix
;
Pereira, Ricardo
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
Mar-2010
New edible coatings composed of galactomannans and collagen blends to improve the postharvest quality of fruits: influence on fruits gas transfer rate
Lima, Álvaro M.
;
Cerqueira, M. A.
;
Souza, B. W. S.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2018
New insights on bio-based micro- and nanosystems in food
Madalena, Daniel Alexandre Silva
;
Pereira, Ricardo Nuno Correia
;
Vicente, A. A.
, et al.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
Jul-1997
A new sampling device for measuring solids hold-up in a three-phase system
Freitas, Carla Maria Duarte de
;
Vicente, A. A.
;
Mota, M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Set-2008
A new strategy for using banana as an ingredient in the brewing process
Carvalho, Giovani B. M.
;
Silva, Daniel Pereira da
;
Vicente, A. A.
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
Set-2008
A new strategy for xylanase production using wheat straw autohydrolysis liquor as substrate
Michelin, Michele
;
Polizeli, Maria de Lourdes T. M.
;
Ruzene, Denise S.
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
Fev-1997
A new technique for measuring kinetic and mass transfer parameters in flocs of Saccharomyces cerevisiae
Vicente, A. A.
;
Dluhý, M.
;
Teixeira, J. A.
Artigo
Acesso aberto
6-Abr-2008
Nisin biotechnological production : evaluation and perspectives in the development of new applications
Jozala, A. F.
;
Silva, Daniel Pereira da
;
Vicente, A. A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2006
Non-thermal effects of moderate electric fields
Vicente, A. A.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Out-2010
NovaFlow : novel applications of a state-of-the-art oscillatory flow platform : hydroxyapatite production and its use in bone extracellular matrix growth
Castro, Filipa
;
Ferreira, A. M. A.
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
28-Set-2010
NovaFlow – Novel applications of a state-of-the-art oscillatory flow platform: hydroxyapatite production and its use in bone extracellular matrix growth
Castro, Filipa
;
Teixeira, J. A.
;
Vicente, A. A.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Mai-2007
Novel edible films made of polysaccharide from Anarcadium occidentale L.
Pessoa, M. S.
;
Souza, B. W. S.
;
Cerqueira, M. A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Set-2007
Novel functional polysaccharides as edible coatings for cheese
Cerqueira, M. A.
;
Lima, A. M. P.
;
Vicente, A. A.
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
5-Mai-2008
Novel functional polysaccharides as edible coatings for foods
Vicente, A. A.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2009
Novel technologies for milk processing
Pereira, Ricardo N.
;
Vicente, A. A.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
Mar-2007
Novel technologies for the thermal processing of foods
Vicente, A. A.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
2007
Novel thermal processing technologies
Vicente, A. A.
;
Castro, I.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho