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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2011 | Formation of flavor-active compounds during continuous alcohol-free beer production : the influence of yeast strain, reactor configuration, and carrier type | Mota, A.; Novák, Pavel; Macieira, Filipe, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Out-2017 | Formation, stability and antioxidant activity of food-grade multilayer emulsions containing resveratrol | Acevedo-Fani, Alejandra; Silva, Hélder D.; Soliva-Fortuny, Robert, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2017 | Fortified beeswax oleogels: Effect of β-carotene on the gel structure and oxidative stability | Martins, Artur J.; Cerqueira, Miguel A.; Cunha, Rosiane L., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
3-Out-2019 | Fourier transform infrared (FT-IR) spectroscopy as a possible rapid tool to evaluate abiotic stress effects on pineapple by-products | Santos, Diana I.; Neiva Correia, M. Joana; Mateus, Maria Margarida, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2014 | Functional bakery products - an overview and future perspectives | Pinto, D.; Castro, I.; Vicente, A. A., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
Jul-2015 | Functional characterisation and antimicrobial efficiency assessment of smart nanohydrogels containing natamycin incorporated into polysaccharide-based films | Fuciños, C.; Míguez, Martín; Cerqueira, M. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Fev-2009 | Functional polysaccharides as edible coatings for cheese | Cerqueira, M. A.; Lima, A. M. P.; Souza, B. W. S., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2010 | Functional properties of Gleditsia triacanthos seeds extracts and their incorporation into galactomannan films for food applications | Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Souza, B.; Martins, Joana T., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2018 | Functional properties of lignocellulosic materials | Ballesteros, Lina F.; Michelin, Michele; Vicente, A. A., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
8-Out-2018 | Functionalization of agro-food waste fillers to develop antimicrobial green composites of interest in active food packaging | Torres-Giner, S.; Figueroa-Lopez, K. J.; Melendez-Rodriguez, B., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2017 | Fundamentals of bio-reaction engineering | Fernandes, Bruno D.; Mota, André; Vicente, A. A. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2021 | Future food proteins - Trends and perspectives | Avelar, Zita; Rodrigues, Rui Miguel Martins; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
5-Mai-2008 | Galactomannan/collagen edible coatings in gas transfer rates in fruits | Lima, Á.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Souza, B., et al. | Poster em conferência | Acesso aberto |
Mai-2007 | Galactomannans blended with collagen as novel edible coatings for fruits | Lima, A. M. P.; Cerqueira, M. A.; Morais, E. C. S., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
28-Jul-2007 | Galactomannans from novel sources blended with collagen as edible coatings for fruits | Vicente, A. A.; Lima, Á.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | Galactomannans use in the development of edible films/coatings for food applications | Cerqueira, M. A.; Bourbon, A. I.; Pinheiro, A. C., et al. | Artigo | Acesso aberto |
17-Mai-2008 | Galactomannans/collagen edible coatings in gas transfer rates in fruits | Lima, Á.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Souza, B., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
5-Jan-2022 | Gelation behavior and the stability of multicomponent sterol-based oleogels | Martins, Artur J.; Cerqueira, Fátima; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2007 | Geometrias e modos de operação | Teixeira, J. A.; Fonseca, M. Manuela da; Vicente, A. A. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
Ago-2008 | Goat milk free fatty acid characterization during conventional and ohmic heating pasteurization | Pereira, Ricardo; Martins, Rui C.; Vicente, A. A. | Artigo | Acesso aberto |