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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2011Formation of flavor-active compounds during continuous alcohol-free beer production : the influence of yeast strain, reactor configuration, and carrier typeMota, A.; Novák, Pavel; Macieira, Filipe, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
Out-2017Formation, stability and antioxidant activity of food-grade multilayer emulsions containing resveratrolAcevedo-Fani, Alejandra; Silva, Hélder D.; Soliva-Fortuny, Robert, et al.ArtigoAcesso aberto
2017Fortified beeswax oleogels: Effect of β-carotene on the gel structure and oxidative stabilityMartins, Artur J.; Cerqueira, Miguel A.; Cunha, Rosiane L., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
3-Out-2019Fourier transform infrared (FT-IR) spectroscopy as a possible rapid tool to evaluate abiotic stress effects on pineapple by-productsSantos, Diana I.; Neiva Correia, M. Joana; Mateus, Maria Margarida, et al.ArtigoAcesso aberto
2014Functional bakery products - an overview and future perspectivesPinto, D.; Castro, I.; Vicente, A. A., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
Jul-2015Functional characterisation and antimicrobial efficiency assessment of smart nanohydrogels containing natamycin incorporated into polysaccharide-based filmsFuciños, C.; Míguez, Martín; Cerqueira, M. A., et al.ArtigoAcesso aberto
Fev-2009Functional polysaccharides as edible coatings for cheeseCerqueira, M. A.; Lima, A. M. P.; Souza, B. W. S., et al.ArtigoAcesso aberto
2010Functional properties of Gleditsia triacanthos seeds extracts and their incorporation into galactomannan films for food applicationsCerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Souza, B.; Martins, Joana T., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2018Functional properties of lignocellulosic materialsBallesteros, Lina F.; Michelin, Michele; Vicente, A. A., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
8-Out-2018Functionalization of agro-food waste fillers to develop antimicrobial green composites of interest in active food packagingTorres-Giner, S.; Figueroa-Lopez, K. J.; Melendez-Rodriguez, B., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2017Fundamentals of bio-reaction engineeringFernandes, Bruno D.; Mota, André; Vicente, A. A.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2021Future food proteins - Trends and perspectivesAvelar, Zita; Rodrigues, Rui Miguel Martins; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
5-Mai-2008Galactomannan/collagen edible coatings in gas transfer rates in fruitsLima, Á.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Souza, B., et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
Mai-2007Galactomannans blended with collagen as novel edible coatings for fruitsLima, A. M. P.; Cerqueira, M. A.; Morais, E. C. S., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
28-Jul-2007Galactomannans from novel sources blended with collagen as edible coatings for fruitsVicente, A. A.; Lima, Á.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2011Galactomannans use in the development of edible films/coatings for food applicationsCerqueira, M. A.; Bourbon, A. I.; Pinheiro, A. C., et al.ArtigoAcesso aberto
17-Mai-2008Galactomannans/collagen edible coatings in gas transfer rates in fruitsLima, Á.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Souza, B., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
5-Jan-2022Gelation behavior and the stability of multicomponent sterol-based oleogelsMartins, Artur J.; Cerqueira, Fátima; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso aberto
2007Geometrias e modos de operaçãoTeixeira, J. A.; Fonseca, M. Manuela da; Vicente, A. A.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
Ago-2008Goat milk free fatty acid characterization during conventional and ohmic heating pasteurizationPereira, Ricardo; Martins, Rui C.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto