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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2012Early leaf removal impact on volatile composition of Tempranillo winesVilanova, Mar; Diago, M. P.; Genisheva, Zlatina Asenova, et al.ArtigoAcesso aberto
2009Easy and accurate methodology to quantify volatile compounds in fermented beveragesOliveira, J. M.; Genisheva, Zlatina Asenova; Lima, Luís, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2010Efectos del deshojado precoz sobre la composición aromática del vino Albariño en el valle del Salnés (D.O. Rías Baixas)Otero, Iria; Diago, Paz; Genisheva, Zlatina Asenova, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
22-Mai-1996Efeito da aplicação de bentonite sobre a componente aromática de vinhos verdes brancosOliveira, J. M.; Maia, J. Sousa; Maia, M. OdeteResumo em ata de conferência Acesso aberto
2009Efeito da concentração do mosto e temperatura na fermentação para produção de vinho de frutasDuarte, Whasley F.; Dragone, Giuliano; Dias, Disney R., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2011Effect of nitrogen supplementation on yeast fermentation performance and mead qualityPereira, A. P.; Ferreira, A. Mendes; Oliveira, J. M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2014Effect of Saccharomyces cerevisiae cells immobilisation on mead productionPereira, A. P.; Ferreira, A. Mendes; Oliveira, J. M., et al.ArtigoAcesso aberto
2011Effect of the support material and storage conditions of immobilized lactic acid bacteria on malolactic fermentation of white wineGenisheva, Zlatina Asenova; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
8-Set-2017Effect of vertical shoot-positioned, Scott-Henry, Geneva Double-Curtain, Arch-cane, and Parral Training Systems on the volatile composition of Albariño WinesVilanova, Mar; Genisheva, Zlatina; Tubio, Miguel, et al.ArtigoAcesso aberto
2010Efficiency of sugar-to-ethanol conversion by different Saccharomyces cerevisiae strains during raspberry must fermentationDuarte, Whasley F.; Dragone, Giuliano; Dias, Disney R., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2017El potencial aromático de las variedades de vid cultivadas en GaliciaVilanova, Mar; Oliveira, J. M.; Rivas, Ricardo, et al.LivroAcesso aberto
2017El potencial aromático de las variedades de vid cultivadas en GaliciaVilanova, Mar; Oliveira, J. M.Capítulo de livroAcesso aberto
18-Abr-2011Elaboration of distilled beverage from spent coffee groundSampaio, A.; Mussatto, Solange I.; Dragone, Giuliano, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
21-Set-2011Estudo estatístico de variáveis de uma vinha num solo graníticoSilva, Ana Rita Vieira da; Braga, A. C.; Araújo, Isabel M., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2011Evaluating the potential of wine-making residues and corn cobs as support materials for cell immobilization for ethanol productionGenisheva, Zlatina Asenova; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al.ArtigoAcesso aberto
Set-2020Evaluation of multi-starter S. cerevisiae/ D. bruxellensis cultures for mimicking and accelerating transformations occurring during barrel ageing of beerCoelho, Eduardo João Louro; Azevedo, Mário; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso aberto
2009Evolución de la composición terpénica durante la maduración de variedades de vid cultivadas en Betanzos (Galicia)Vilanova, M.; Genisheva, Zlatina Asenova; Bescansa, L., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
15-Out-2019Factors affecting extraction of adsorbed wine volatile compounds and wood extractives from used oak woodCoelho, Eduardo; Teixeira, J. A.; Domingues, Lucília, et al.ArtigoAcesso aberto
2010Fermentative behavior of Saccharomyces strains during microvinification of raspberry (Rubus idaeus)Duarte, Whasley F.; Dragone, Giuliano; Dias, Disney R., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2010Fermentative behavior of Saccharomyces strains during microvinification of raspberry juice (Rubus idaeus L.)Duarte, Whasley F.; Dragone, Giuliano; Dias, Disney R., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho