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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
8-Jun-2018Deciphering the mechanisms underlying bovine milk lactoferrin anticancer activity using yeast and cancer cell lines as complementary modelsPereira, Cátia Sofia Santos; Guedes, Joana P.; Chaves, Susana Alexandra Rodrigues, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2011Delayed fatty acid uptake by a fatty acid secreting yeast strain with modified peroxisomal metabolismRibeiro, Gabriela; Côrte-Real, Manuela; Dias, Alberto Carlos Pires, et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
Jul-2010Desacidificação zimológica de ácido acético de mostos e vinhosMoura, Alice Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, Arlete Mendes, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
1997Desenho de um meio diferencial para detecção da levedura de contaminação alimentar Zygosaccharomyces bailiiSchuller, Dorit Elisabeth; Côrte-Real, Manuela; Leão, CecíliaResumo em ata de conferência Acesso aberto
1997Differential medium for the detection of the food and beverage spoilage yeast Zygosaccharomyces bailiiSchuller, Dorit Elisabeth; Côrte-Real, Manuela; Leão, CecíliaResumo em ata de conferência Acesso aberto
2000A differential medium for the enumeration of the spollage yeast zygosaccharomyces bailii in wineSchuller, Dorit Elisabeth; Côrte-Real, Manuela; Leão, CecíliaArtigoAcesso aberto
Mai-2011Distinct regulation of p53-mediated apoptosis by protein kinase calpha, delta, epsilon and zeta: evidence in yeast for transcription-dependent and -independent p53 apoptotic mechanismsCoutinho, Isabel; Pereira, Clara; Pereira, Gil, et al.ArtigoAcesso aberto
2010Effect of refermentation conditions and microoxygenation on the reduction of volatile acidity by commercial S. cerevisiae strains and their impact on the aromatic profile of winesMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes, et al.ArtigoAcesso aberto
2010Effects of acetic acid, ethanol and SO2 on the removal of volatile acidity from acidic wines by two Saccharomyces cerevisiae commercial strainsMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes, et al.ArtigoAcesso aberto
2021Emerging insights on the role of V-ATPase in human diseases: Therapeutic challenges and opportunitiesCátia S. Pereira; Rodrigues, L. R.; Côrte-Real, ManuelaArtigoAcesso restrito UMinho
2003Energy conversion coupled to cyanide-resistant respiration in the yeasts Pichia membranifaciens and Debaryomyces hanseniiVeiga, Alexandra; Arrabaça, João D.; Sansonetty, Filipe, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2010Engineering of fatty acid production and secretion in Saccharomyces cerevisiaeRibeiro, Gabriela; Côrte-Real, Manuela; Dias, Alberto Carlos PiresPoster em conferênciaAcesso aberto
2009Engineering of fatty acid production and secretion in Saccharomyces cerevisiaeRibeiro, Gabriela; Côrte-Real, Manuela; Johansson, BjörnPoster em conferênciaAcesso aberto
Dez-2017Exploring a novel effect of lactoferrin on the plasma membrane towards the elucidation of the mechanisms of action: from yeast to human cellsPereira, Cátia Sofia Santos; Guedes, Joana P.; Chaves, Susana R., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
19-Jun-2018Flow cytometry and fluorescence microscopy as tools for structural and functional analysis of vacuoles isolated from yeast and plant cellsRodrigues, Jorge M. P.; Pereira, Cátia S.; Fontes, Natacha, et al.Capítulo de livroAcesso restrito autor
Set-2003Flow cytometry as a tool to assess cytotoxic effects of the non-ionic surfactant Triton X-100 in Tetrahymena pyriformisDias, Nicolina Marques; Côrte-Real, Manuela; Sansonetty, Filipe, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Dez-2011Genome-wide identification of genes involved in the positive and negative regulation of acetic acid-induced cell death in saccharomyces cerevisiaeSousa, Marlene; Chaves, S. R.; Leão, Cecília, et al.Resumo em ata de conferência Acesso restrito UMinho
2013Genome-wide identification of genes involved in the positive and negative regulation of acetic acid-induced programmed cell death in Saccharomyces cerevisiaeSousa, Marlene; Duarte, Ana Marta Gomes; Fernandes, Tânia Alícia Ribeiro, et al.ArtigoAcesso aberto
2018Guidelines and recommendations on yeast cell death nomenclatureCarmona-Gutierrez, Didac; Bauer, Maria Anna; Zimmermann, Andreas, et al.ArtigoAcesso aberto
2014High gravity primary continuous beer fermentation using flocculent yeast biomassPires, Eduardo J.; Teixeira, J. A.; Brányik, Tomáš, et al.ArtigoAcesso aberto