Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
28-Nov-2009 | Analysis of volatile fungal metabolites in grape juice naturally contaminated with Botrytis cinerea and Penicillium expansum | Morales-Valle, H.; Silva, L. C.; Paterson, R. R. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Dez-2013 | A cromatografia e a micotoxicologia alimentar | Abrunhosa, Luís; Morales-Valle, H.; Venâncio, Armando | Comunicação oral | Acesso aberto |
Jul-2009 | Detection and quantification of geosmin and other fungal metabolites in grape juice by HS-SPME coupled with GC/MS | Morales-Valle, H.; Paterson, R. R. M.; Venâncio, Armando, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Dez-2011 | Diversity of Botrytis cinerea from vineyards in the north west Iberian peninsula | Morales-Valle, H.; Paterson, R. R. M.; Venâncio, Armando, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
27-Fev-2011 | Effects of the origins of Botrytis cinerea on earthy aromas from grape broth media further inoculated with Penicillium expansum | Morales-Valle, H.; Silva, Luís Carlos; Paterson, R. R. M., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Mai-2009 | Food mycology : from the fork to the farm | Venâncio, Armando; Lima, Nelson; Paterson, R. R. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
28-Nov-2009 | Fungal flora in the wine regions of Vinho Verde (Portugal) and Alvariño (Spain) : incidence of Botrytis cinerea and Penicillium expansum and subsequent production of off‐odours in grape juice | Morales-Valle, H.; Paterson, R. R. M.; Lima, Nelson, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2-Jul-2009 | Incidence of Botrytis cinerea and Penicillium spp. and other fungi in the regions of “Vinho Verde” (Portugal) and “Alvariño” (Spain) | Silva, L. C.; Morales-Valle, H.; Paterson, R. R. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Dez-2016 | Inhibitory effect of essential oils on growth and on aflatoxins production by Aspergillus parasiticus | Soares, Célia; Morales-Valle, Héctor; Faria, J., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2013 | Interaction with Penicillium expansum enhances Botrytis cinerea growth in grape juice medium and prevents patulin accumulation in vitro | Morales-Valle, H.; Paterson, R. R. M.; Venâncio, Armando, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2012 | Micotoxinas detectadas en productos alimenticios en Portugal: revisión | Abrunhosa, Luís; Morales-Valle, H.; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Out-2010 | Microextraction and gas chromatography/mass spectrometry for improved analysis of geosmin and other fungal "off" volatiles in grape juice | Morales-Valle, H.; Silva, L. C.; Paterson, R. R. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Nov-2011 | Potential of aqueous ozone to control aflatoxigenic fungi in Brazil nuts | Silva, Otniel Freitas; Morales-Valle, H.; Venâncio, Armando | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Mai-2013 | Prevention of patulin accumulation in grape juice by the interaction between Penicillium expansum and Botrytis cinerea | Morales-Valle, H.; Paterson, R. R. M.; Venâncio, Armando, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2016 | A review of mycotoxins in food and feed products in Portugal and estimation of probable daily intakes | Abrunhosa, Luís; Morales-Valle, H.; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2014 | Stability of DON and OTA during the breadmaking process and determination of process and performance criteria | Vidal, A.; Morales-Valle, H.; Sanchis, V., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Mar-2012 | The effect of food processing on the fate of mycotoxins | Venâncio, Armando; Soares, Célia Maria Gonçalves; Calado, Thalita, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2014 | The fate of deoxynivalenol and ochratoxin A during the breadmaking process, effects of sourdough use and bran content | Vidal, A.; Marín, S.; Morales-Valle, H., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
19-Nov-2009 | Undesirable fungal metabolites in grapes: emphasis on geosmin and ochratoxin A | Venâncio, Armando; Barata, A.; Morales-Valle, H., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |