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2011Abordagem multivariada à trilogia solo-vinha-vinho: caso da casta vinhãoSilva, Ana Rita Vieira da; Braga, A. C.; Araújo, Isabel M., et al.AbstractOpen access
24-May-2015Ageing profiling of craft beers: a sensorial and chemical overviewLemos, M.; Coelho, Eduardo João Louro; Macieira, F., et al.PosterOpen access
6-Apr-2008Alcoholic beverage from cheese whey: identification of volatile compoundsDragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al.Conference paperOpen access
28-Nov-2009Analysis of volatile fungal metabolites in grape juice naturally contaminated with Botrytis cinerea and Penicillium expansumMorales-Valle, H.; Silva, L. C.; Paterson, R. R. M., et al.AbstractOpen access
2016Anti-biofim and antibacterial effect of essential oils and their major compoundsMillezi, Alessandra Farias; Piccoli, Roberta Hilsdorf; Oliveira, J. M., et al.ArticleOpen access
Feb-2019Antibacterial and anti-biofilm activity of cinnamon essential oil and eugenolMillezi, A.; Costa, Karine Angélica Dalla; Oliveira, J. M., et al.ArticleOpen access
2012Antibacterial efficacy of essential oils and its major components against planktonic and biofilm cultures of E. coli and S. aureusMillezi, F. M.; Piccoli, R. H.; Oliveira, J. M., et al.AbstractOpen access
Dec-2011Antibiofilm effect of some main components of essentials oils on E. coli biofilmMillezi, A. F.; Vasconcelos, Mayron Alves; Piccoli, R. H., et al.AbstractOpen access
22-May-1996Aplicação de bentonite no tratamento de vinhos da região dos vinhos verdes: análise sensorialAraújo, M. Alberta; Oliveira, J. M.; Maia, J. Sousa, et al.AbstractOpen access
1-Dec-1997Application de bentonite aux moûts en fermentation: effet sur la formation et évolution du méthanol et des alcools supérieurs en deux cépages de la région des “Vinhos Verdes”, Loureiro et TrajaduraOliveira, J. M.; Maia, J. Sousa; Maia, M. OdeteConference paperOpen access
2012Application of gas chromatography on the evaluation of grape and wine aroma in atlantic viticulture (NW iberian peninsula)Vilanova, Mar; Oliveira, J. M.Book partOpen access
21-Sep-2001Aromas varietais e de fermentação determinantes da tipicidade das castas Loureiro e AlvarinhoOliveira, J. M.Doctoral thesisOpen access
2009Avaliação do perfil de metabolitos produzidos por diferentes leveduras utilizadas na produção de vinho de frutasDuarte, Whasley F.; Dragone, Giuliano; Dias, Disney R., et al.AbstractOpen access
2005Biodegradation kinetics of acenphtylene, flourene and phenantrene : a comparative studyGomes, R. C. B.; Dykiert, F. X.; Nogueira, R., et al.AbstractOpen access
2007Brewery and winery wastewater treatment : some focal points of design and operationBrito, A. G.; Peixoto, J.; Oliveira, J. M., et al.Book partOpen access
Mar-2006C6-alcohols as varietal markers for assessment of wine originOliveira, J. M.; Faria, Marta; Sá, Filomena, et al.ArticleOpen access
22-Jun-2003Caracterização aromática de vinhos das castas Loureiro e Alvarinho: evolução durante a conservaçãoOliveira, J. M.; Maia, J. Sousa; Maia, M. Odete, et al.Conference paperOpen access
22-Apr-2008Caracterização aromática varietal das 7 castas brancas recomendadas para a produção de vinho verdeGenisheva, Zlatina Asenova; Oliveira, J. M.AbstractOpen access
13-Apr-2005Caracterí­sticas cromáticas de vinhos verdes tintosAraújo, Isabel M.; Linhares, João M. M.; Pereira, Óscar M., et al.Conference paperOpen access
Dec-2008Changes in aromatic characteristics of loureiro and alvarinho wines during maturationOliveira, J. M.; Oliveira, P.; Baumes, Raymond L., et al.ArticleOpen access