Percorrer por autor 1496

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ou inserir as letras iniciais:  

Mostrar 1-20 de um total de 129 resultados.  próximo >
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2011Abordagem multivariada à trilogia solo-vinha-vinho : caso da casta vinhãoSilva, Ana Rita Vieira da; Braga, A. C.; Araújo, Isabel M., et al.conferenceAbstractopenAccess
6-Abr-2008Alcoholic beverage from cheese whey : identification of volatile compoundsDragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al.conferencePaperopenAccess
28-Nov-2009Analysis of volatile fungal metabolites in grape juice naturally contaminated with Botrytis cinerea and Penicillium expansumMorales-Valle, H.; Silva, L. C.; Paterson, R. R. M., et al.conferenceAbstractopenAccess
2016Anti-biofim and antibacterial effect of essential oils and their major compoundsMillezi, Alessandra Farias; Piccoli, Roberta Hilsdorf; Oliveira, J. M., et al.articleopenAccess
2012Antibacterial efficacy of essential oils and its major components against planktonic and biofilm cultures of E. coli and S. aureusMillezi, F. M.; Piccoli, R. H.; Oliveira, J. M., et al.conferenceAbstractopenAccess
Dez-2011Antibiofilm effect of some main components of essentials oils on E. coli biofilmMillezi, A. F.; Vasconcelos, Mayron Alves; Piccoli, R. H., et al.conferenceAbstractopenAccess
22-Mai-1996Aplicação de bentonite no tratamento de vinhos da região dos vinhos verdes: análise sensorialAraújo, M. Alberta; Oliveira, J. M.; Maia, J. Sousa, et al.conferenceAbstractopenAccess
1-Dez-1997Application de bentonite aux moûts en fermentation: effet sur la formation et évolution du méthanol et des alcools supérieurs en deux cépages de la région des “Vinhos Verdes”, Loureiro et TrajaduraOliveira, J. M.; Maia, J. Sousa; Maia, M. OdeteconferencePaperopenAccess
2012Application of gas chromatography on the evaluation of grape and wine aroma in atlantic viticulture (NW iberian peninsula)Vilanova, Mar; Oliveira, J. M.bookPartopenAccess
21-Set-2001Aromas varietais e de fermentação determinantes da tipicidade das castas Loureiro e AlvarinhoOliveira, J. M.doctoralThesisopenAccess
2009Avaliação do perfil de metabolitos produzidos por diferentes leveduras utilizadas na produção de vinho de frutasDuarte, Whasley F.; Dragone, Giuliano; Dias, Disney R., et al.conferenceAbstractopenAccess
2018Biochemical gradients to generate 3D heterotypic-like tissues with isotropic and anisotropic architecturesCanadas, Raphael Faustino; Ren, Tachen; Marques, A. P., et al.articleembargoedAccess (2 Years)
2005Biodegradation kinetics of acenphtylene, flourene and phenantrene : a comparative studyGomes, R. C. B.; Dykiert, F. X.; Nogueira, R., et al.conferenceAbstractopenAccess
2007Brewery and winery wastewater treatment : some focal points of design and operationBrito, A. G.; Peixoto, J.; Oliveira, J. M., et al.bookPartopenAccess
Mar-2006C6-alcohols as varietal markers for assessment of wine originOliveira, J. M.; Faria, Marta; Sá, Filomena, et al.articleopenAccess
22-Jun-2003Caracterização aromática de vinhos das castas Loureiro e Alvarinho: evolução durante a conservaçãoOliveira, J. M.; Maia, J. Sousa; Maia, M. Odete, et al.conferencePaperopenAccess
22-Abr-2008Caracterização aromática varietal das 7 castas brancas recomendadas para a produção de vinho verdeGenisheva, Zlatina Asenova; Oliveira, J. M.conferenceAbstractopenAccess
13-Abr-2005Caracterí­sticas cromáticas de vinhos verdes tintosAraújo, Isabel M.; Linhares, João M. M.; Pereira, Óscar M., et al.conferencePaperopenAccess
Dez-2008Changes in aromatic characteristics of loureiro and alvarinho wines during maturationOliveira, J. M.; Oliveira, P.; Baumes, Raymond L., et al.articleopenAccess
2012Changes in free and bound fractions of aroma compounds of four Vitis vinifera cultivars at the last ripening stagesVilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova; Bescansa, Lorenzo, et al.articleopenAccess