Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2016 | Antimicrobial assessment of phages entrapped in bio-based structures | Marques, Arlete Maria Lima | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
16-Dez-2015 | Development and characterization of lipid-based nanosystems for controlled release of bioactive compounds | Silva, Hélder Daniel Peixoto | Tese de doutoramento | Acesso aberto |
2018 | Development of bacteriophage-loaded microstructures using Microfluidics | Passos, Luís Filipe Alves | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
5-Abr-2022 | Development of lipid-based nanosystems using biosurfactants for encapsulation of vitamins | Azevedo, Maria Alexandra Barroso | Tese de doutoramento | Acesso embargado (2 Anos) |
17-Fev-2016 | Development of nanohydrogels as a vehicle for the release of bioactive compounds in food matrices | Bourbon, Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa | Tese de doutoramento | Acesso aberto |
2013 | Development of nanostructures for encapsulation of vitamins | Azevedo, Maria Alexandra | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
11-Dez-2023 | Lignin nanoparticles for the development of flexible films for food packaging | Silva, Lúcio Casimiro Teixeira Pinto da | Dissertação de mestrado | Acesso embargado (1 Ano) |
13-Abr-2023 | Micro-nano encapsulation of melanoidins and resveratrol: development of food functional ingredients in a circular economy approach | Silva, Pedro Miguel Peixoto | Tese de doutoramento | Acesso embargado (2 Anos) |
17-Set-2016 | Novos sistemas de embalagens antimicrobianas para alimentos utilizando bacteriófagos | Matos, Teresa Alexandra Lopes de | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
2019 | Production and characterization of nanoencapsulated essential oils: study of its stability and antimicrobial activity | Sampaio , Cátia Isabel Barbosa | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
2011 | Produção de nanohidrogéis a partir de proteínas do leite | Santos, Susana Fernandes dos | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
23-Nov-2020 | Scale-up production of food grade nanoparticles aiming their application in food products | Afonso, Beatriz Sousa | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |